Kwam op jullie website uit om platichoesjes voor mijn dvd collectie te kopen, de website is goed de service ook, maar de hoesjes helaas niet zijn veel te groot voor standaard dvd hoesjes, de hoesjes passen het mooist om een cartoone uitvoering van vroeger zoals batman, deep blue see, en south park, zou een foto kunnen maken als voorbeeld want vindt het jammer, want heb bijna 7 euro betaald voor verzenden terwijl het een brievenbus pakketje was, heb een collectie van meer dan 3000 films wat ik koop en ook weer verkoop, dus wou graag jullie hoesjes daar voor gaan gebruiken, maar helaas moet ik daar maar dan van afzien en opzoek gaan naar een andere oplossing ik hoop dat ik één tegemoet kan ontvangen want ben ontevreden met me aankoop MVG J Kruger
Goede service, goed verpakt!
Goed product, goede afspraken die worden nagekomen
Prima verpakt, snel verzonden, goede e-mail communicatie. Perfect.
Zeer prettige ervaringen bij koop.
Oké
Bestelde artikel arriveerde snel, goed verpakt en in prima staat. Aanbevolen!
Prima doosjes en snelle en goede levering!
Netjes en snel geleverd. Prima kwaliteit!
Mijn bestelling bij dvd box shop is snel afgeleverd en de contact persoon van de winkel is vriendelijk en behulpzaam.
- duidelijk omschreven - duidelijke foto’s - goede prijs - snelle levering
Een hele goede service pas geleden een nieuwe telefoon hoesje gekocht Was binnen een dag binnen
Prima services
Goede en snelle levering
goed, zoals gewenst
Ik heb de cartridges binnegekregen zonder uitleg hoe ik ze moet instaleren in mijn printer. Na een mailtje te sturen heb ik een link gekregen waar staat hoe ik dat moet doen dus ik ben tevreden.
De producten die ik heb besteld waren snel geleverd en prima verpakt. Van de bestelde lege cd doosjes waren er 2 klepjes licht gekraakt/beschadigd, vandaar 4 1/2 sterren. Een nabestelling was op voorraad en kon ik direct regelen en afhalen, dat is een geweldige service. Leverancier denkt oplossingsgericht mee en is zeer goed bereikbaar.
Geen probleem met bestelling. Snelle ontvangst. Wat anders te zeggen.
Ik heb o.a. een aantal cd doosjes voor 5 en 6 cd's besteld. Deze cd doosjes zijn helaas erg slap, sluiten niet goed en vallen bij een beetje drukken snel uitelkaar.
Prima ervaring
Prima product
Mijn eerste ervaring met DVDboxshop is meteen super goed gegaan en ben dan ook vooral heel tevreden met de uitstekend goede klantvriendelijkheid en ook snelle levering van mijn bestelling.
Heb altijd inktcardrigdes bij DVDBOXSHOP gekocht en goede kwaliteit, zeer te spreken over de gang van zaken.
Stellendamhof 26
3086ZB Rotterdam
Dvdboxshop al sinds 2003 een betrouwbare leverancier voor al uw printerinkt dvd / cd opberg artikelen.