Snel geleverd en alles perfect in orde.
Ik ben uiterst te vreden met de geleverde producten.
Bestelling snel en goed geleverd
Snel besteld en geleverd binnen zeer korte tijd. En een prima product zoals getoond op webside.
Goedemorgen online shop
DVDboxshop levert wat ze beloven. Website is makkelijk en duidelijk. Prijzen zijn acceptabel. Levering is snel. Vooral zo doorgaan.
Een bedrijf die met je meedenkt.
gebruiksvriendelijke website, snelle levering, goede prijs
Aanrader
Prima. Produkt zoals beschreven en snelle levering.
Het Was mijn Eerste Bestelling, Maar Er Komen Er Zowiezo Nog.
Al jaren lang klant, er wordt altijd snel en correct afgeleverd.
Bestelling werd netjes geleverd
Ik bestelde een grote hoeveelheid DVD boxen. Een deel daarvan kwam stuk aan; oorzaak? onbekend. Na mijn melding werd daar meteen werk van gemaakt. Niet de volgende dag, maar de dag daarna had ik een nieuwe zending voor de deur staan met de vervangende boxen. Da's klasse!
Product besteld, daags erna thuis. Zeer goed verpakt en een prima product. Kom hier zeker terug.
Het is heel goed verlopen
Snelle bezorging, goed product.
Mijn bestelling was precies wat ik bedoelde dus zeer tevreden
Prima kwaliteit, verpakking en bezorging
Soms nieuwe dvd-doosjes, soms gebruikte, sleetse dvd-doosjes. Ik had nieuwe besteld.
Vlotte site, duidelijk goederen te bestellen, toffe prijzen.
deze webshop heeft een groot assortiment aan dingen waaruit je een keuze kan maken . ook de prijs is goed om hier uw spullen te kopen . tevens is er een snelle bezorging van de aangekochte spullen .
Al vrij lang bestel ik mijn spullen bij DVD box en nog nooit heb ik een probleem gehad. Ik ben dus "gewoon " een zeer tevreden klant!
Stellendamhof 26
3086ZB Rotterdam
Dvdboxshop al sinds 2003 een betrouwbare leverancier voor al uw printerinkt dvd / cd opberg artikelen.