Heb niet lang .moeten wachten

Snelle levering, goede producten voor iedere portemonnee wat te vinden!

Hoe het pakket aankwam en de kwaliteit van alles lijkt me niet super

Topservice en een fijn belletje of het eventueel later bezorgd kon worden

tevreden

blijven lang en mooi zitten

Erg fijne service en supersnelle verzending.

Fijne service Als de kleur niet voorradig is wordt er een alternatief aangeboden. Snelle verzending

Heel erg positief

Besteld en snel in huis. Duidelijke omschrijving van het artikel. In de doos zat een klein cadeautje en een paar lekkere snoepje leuk. Bij het cadeautje zat iets bij waarvan ik echt niet wist wat het was. Even chatten, en ik kreeg gelijk antwoord.

Goedeccommunicatie en goed product

Gekregen wat ik verwachtte

Kan nog geen beoordeling geven heb nog niks ontvangen

Post no zou vandaag 21 dec bezorgd worden en opeens veranderd het dat het misschien over 3 dagen komt terwijl ik post nl door de straat rijd

Heel goede communicatie en vlotte verzending prijs en kwaliteit TOP !!!

Heel klantvriendelijk en overzichtelijk

Vlotte en correcte afhandeling, doe zo verder !

Eerste keer en tevreden

Vlotte levering en tevreden

Goed, snelle service

artikel is waardeloos

De service en pakketpost was prima, maar het gewenste product kan ik niet gebruiken, de haren vielen er aluit en de knot is met geen mogelijkheid te bevestigen. Dat is het nadeel van online shoppen.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service. De acrylpoeders zijn goed. Liquid heb ik nog niet getest.

Goede en snelle levering. Goede producten

Snelle service en snelle reactie op vragen.

Prima service, mooie producten

Goede site met duidelijke omschrijving van de producten. Snelle en nette levering.

Top, snelle levering van mooie producten!

Super bedrijf

Gewoon prima!

Duidelijke site, leuke acties en zeer snelle levering!

Netjes, snelle levering & goed verpakt

Gewoon prima!

Wat een afknapper!

Alle tape extensions aan elkaar geplakt in een paar boterhammen zakjes met de tape niet eens apart verpakt. Als je je bestelling hebt geplaatst en betaald dan krijg je een mail dat je bestelling verstuurd Is en daar staat meteen een heel stuk bij dat je geen garantie hebt. Schandalig! Weinig kleuren ook om uit te kiezen. Als je achter je producten staat dan geef je uiteraard ook garantie.

De dag ervoor besteld en volgende dag al in de bus.

Dik tevreden!

Goede service!

Slechte kwaliteit extensions!

Heb nu ongeveer 8 weken de extensions ze zijn van slechte kwaliteit , van dag 1 enorm veel haarverlies , de punten breken dagelijks af zodat je na twee weken al hele dunne uiteinde hebt . Ik raad ze dan ook niet aan , normaal doe ik een volledig jaar met mijn extensions , nu weet ik al dat ik deze vrij snel terug moet vervangen.

Meijersweg 3

7553AX Hengelo