Viel tegen

de kleuren iele erg tegen

Goede qualiteit producten en goede service

Zeer tevreden over de producten en service.

Onoverzichtelijk en vaag

Een pony besteld voor €29. Bij het afrekenen was hij €44. De pony werd snel verstuurd, het doosje was beschadigd vóór ontvangst. Doosje zelf niet geopend, maar gelijk gemaild om dit door te geven en te ruilen/retourneren. Een mail met 1 zin kwam terug dat retourlabel op de website staat. Ik geef weinig sterren voor onoverzichtelijkheid en kortaf antwoord op mijn vraag.

Teleurstellend

Niet wat de producten aangaat maar ik heb speciaal nog gebeld zodat mijn bestelling naar het adres van een klant gaat, maar tot mijn verbazing is de bestelling toch naar mijn adres gestuurd. Kost mij dus 5,75 extra aan verzendkosten. Jammer!

Snelle service, top producten Bedankt

Super snelle levering

Sneller geleverd dan verwacht :)

Super goed!

Snelle levering, duidelijke info omtrent levering en bestelling.

Goede en snelle service

Pakketje was snel bezorgd en goed ingepakt. Heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met hairshoponline!

Goede service!

Goede en snelle service! Mooie veertjes en veel ringetjes erbij

Hairshoponline is top!

Bestellingen worden heel snel opgenomen en dezelfde dag opgestuurd. Als er iets is, dan wordt het meteen opgelost. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de Yes Extensions. De extensions blijven erg mooi, vallen niet uit en doen niet onder andere A kwaliteit extensions. Goede prijs - kwaliteit verhouding.

Bestelling nogsteeds niet binnen

Mijn bestelling zou dinsdag uiterlijk woensdag binnenkomen stond er. Ik heb hem nogsteeds niet binnen. Toen ik gebeld had werd er gezegd dat jullie hier niks aan kunnen doen?? Waarom wordt dit dan meerdere keren vermeld met levertijd etc??

Snelle en accurate levering, blij mee

Zie boven.

Kleuren van de gel lak zijn niet te vergelijken met de kleuren op de website en wat je ontvangt.

Goede uitleg over producten.

netjes, reageren snel en hebben producten die uitverkocht waren aangevuld met mooie andere opties

Goede service en snelle verzending

Goede service en er word echt mee gedacht! Ik had mijn bestelling snel in huis

Zeer klantvriendelijk!

Ik wilde graag bestellen en probeerde tot het bedrag voor een gratis verzending te komen. Maar ik had verkeerd gerekend. Daarna contact met ze opgenomen. En ze hebben mij uitstekend geholpen. Ook nog de optie gegeven of ik meteen de lak wilde en de primer later. Of alles in 1 keer. Echt top service!

Goede service en snelle levering

Producten die ik best3ld heb voldoen aan de verwachting. Snelle levering.

Snel en no nonsens

Prima kwaliteit, snelle levering

Prima kwaliteit, snelle levering

Goed geregeld

Prima en snelle service! Voor mij jammer dat de kleur tegenviel. Volgende keer toch maar aankoop in het echt zien!

Goedkoop

Kwaliteit en goede service!

goede service

laatst heb ik bij hairshop online besteld en was ik blij verrast. met hoe klantvriendelijk ze zijn

Super tevreden!

Uitstekende kwaliteit