Makkelijk besteld en snel geleverd

Hoogzomer dekbed Texeler. Prima voor nachten van 5-10C

Geweldige service!

We zijn op locatie Leiden gaan kijken naar alle verschillende dekbedden. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie hebben we alle dekbedden gevoeld en bekeken. Alles was mogelijk. En het was er erg gezellig! We zijn goed geslaagd en hebben heerlijke dekbedden gekocht! Ze slapen heerlijk!

Wat een heerlijk dekbed!!

Gewoon online besteld omdat alles goed omschreven was. Levering duurde wel iets langer maar ik ontving een net mailtje dat het iets langer duurde dan normaal met daarbij de datum dat het dekbed verstuurd zou worden. En dat gebeurde ook. Het wachten was het ontzettend waard. Wat een heerlijk dekbed. het 4 jaargetijden dekbed van het merk Prolana, gemaakt van zuiver wol. Heerlijk licht maar o zo warm! Met de koude nacht van gisteren zou ik normaal gesproken een 2e dekbed nodig hebben maar ik had het heerlijk warm. Dat zoiets dat zo licht aanvoelt toch zo warm kan zijn. Ik verheug me er al weer op om naar bed te gaan ;-)

Thuiskomen van vakantie en dan je heerlijke bedervaring beleven!

Wollen onderdeken die bij thuiskomst in mijn onverwarmde huis mij een fluweelzacht bed geeft dat niet koud aanvoelt en in no-time mijn lichaamswarmte verspreid en teruggeeft, bewaard onder het 4 seizoenen dekbed. Dit had ik jaren eerder moeten doen! Hartelijke dank!

Duidelijke site en een goede en snelle levering.

Bij het zoeken naar een dekbed kwam ik bij wollendekbed.nl terecht. De site is overzichtelijk en de producten zijn goed beschreven. Kon goed vergelijken en heb mijn keuze hier kunnen maken. De levering ging vrij snel. Kortom, deze webwinkel is een aanrader.

Alles goed ontvangen en goede kwaliteit warme dekbedden

Wollen dekbedden hadden we veel eerder moeten doen, snel warm in koude kamer, valt lekker om je heen.

Het bestelde artikel werd ruim op tijd afgeleverd en was prima in orde.

Goed tot prima

Heerlijk dekbed, voldoet prima aan de verwachting.

Het dekbed en kussen voldoen aan de verwachting. Prima keus geweest. Wat ik wel erg vervelend vond was dat de verpakking ernstig beschadigd was, indien gewenst kan ik u hiervan foto’s toezenden. Gelukkig was dekbed en kussen niet beschadigd.

geweldig

sinds ik men nieuwe wollen dekbed heb, slaap ik nu veel vaster en "in 1x door"....heerlijk warm en niet meer onnodig zweten....echt heel blij mee....!!

Snelle levering en goede service.

Bij levering zat een verkeerde maat in de verpakking, na een telefoontje werd meteen het goede dekbed gestuurd!

Na een goede voorlichting lekker slapen

Omdat we een koelere slaapkamer kregen bleek dat onze oude kunststof dekbedden aan vervanging toe waren. In een open en eerlijk gesprek hebben we voorlichting gekregen over de voor en nadelen van de diverse dekbedden. Veel keuzes maar wel een prettige ondersteuning met als resultaat gekregen dat er wollen dekbedden in huis kwamen. Als toetje bleek er een snelle verzending en een extra (gratis) kussen in de bezorgde doos te zitten. Toch hebben we spijt dat we niet veel eerder deze stap hebben genomen want de nachtrust is beter en we hebben het niet te warm of te koud.

Erg vriendelijke professionele snelle service

Fijn om via de telefoon alle informatie te krijgen alsof ik in de winkel stond. Het wollen dekbed was er snel. Prachtig ambachtelijk Nederlands produkt.

Een geweldige ervaring met een bedrijf, dat ik niet kende.

Het wollen dekbed voldoet aan mijn eisen. Hij moet gewassen kunnen worden. Het dikste deel er van past precies in mijn wasmachine. Bovendien is hij heerlijk warm en voelt fijner dan een synthetisch dekbed. Kortom, bedrijf en wollen dekbed een aanrader.

Prima geholpen

Geweldig mailverkeer onderhouden.

Tevreden

Product werd geleverd binnen aangegeven leveringstermijn. Keurig en afdoende verpakt. Aangeleverd in hoes om dekbed in warme periode te kunnen opbergen. Inclusief heerlijk geurend zakje Texeler lavendel. Dekbed is heerlijk warm maar niet tè warm. We hebben twee dekbedden met n interval van twee weken na elkaar gekocht. Het tweede dekbed vond ik n beetje ruiken. Niet vies maar misschien naar n beetje “ nieuw”.

Redelijk

Twee dekbedden bestel en betaald kreeg er maar een. Na contact de tweede als nog geleverd

Superfijn dekbed en snelle levering

We hebben gebeld voor informatie over de verschillende dekbeksoorten. De telefoniste heeft ons zeer uitgebreid geïnformeerd. We hebben gekozen voor de Texeler slaapzacht satijn en zijn erg tevreden.

Heerlijke prinselijke bedervaring

Prima, prompte service tot in Frankrijk toe! Zalige bedervaring in slecht geïsoleerde woning. Geen electrisch matras meer nodig! Hartelijke dank!

Top kwaliteit dekbed, Snel bezorgd, Ik ben dik tevreden

Heerlijk slapen op al die schapen !

Na een aantal jaren op een memoryfoam topdekmatras geslapen te hebben nu heerlijk comfortabel op een natuurlijke warmte . Ik verwacht hier van de zomer ook veel prettiger op te slapen Erg tevreden ! De enige vraag die ik heb ..... hoe “borstel” ik het volume weer terug oo de geplette delen . Kreeg dectio daar een borstel voor te gebruiken maar dan pluk je snel wol los . Met de vingers? Dat zou ik graag nog horen .

Fijn product en snel geleverd

Goed op de hoogte gehouden van het proces. Levertijd klopt zoals aangegeven.

Een heerlijk dekbed, precies zoals ik hoopte dat het zijn!

Heerlijk dekbed, precies zoals ik hoopte dar het zou zijn. Ook de levering verliep voorspoedig. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snelle levering goed ingepakt

Snelle levering goed ingepakt verzonden

Een prima wollen dekbed

Heerlijk warm en gemakkelijk in het gebruik

Goede kwaliteit en prima service

Netjes op tijd thuis afgeleverd

59 Langegracht

Leiden 2312NW