Was het wachten waard.

Ik moest iets langer wachten op mijn bestelling, maar de kwaliteit is super. Via mailwisseling werd ik op de hoogte gehouden. Alle mail is keurig beantwoord.

Mooie dekbedden en prima service

Een dekbed besteld, maar deze was wat aan de frisse kant. Retourneren gaat makkelijk en snel. Ook het geld snel retour ontvangen. Uiteraard wel een nieuw, warmer dekbed besteld. Deze ook weer zeer snel geleverd. Deze is heerlijk warm en comfortabel.

Zalig

Het wollen dekbed lam voldoet volledig aan onze verwachtingen. Heerlijk warm en zacht. Geeft meer warmte dan andere dekbedden die wij gehad hebben. Op dit moment bij 3 graden vorst nog steeds genoeg aan herfst dekbed. Tevens goed ademend waardoor mijn man niet zweet onder een dekbed. Heel blij mee.

Fantastisch product, met zorg gemaakt

Geweldig dekbed Woolmaxx

Mooi kwalitatief dekbed. Update over wanneer bestelling geleverd wordt zou pro-actiever gedaan kunnen worden.

Heerlijk

Fijne dekbedden, heerlijk warm, goede kwaliteit en snel geleverd. Wat wil je nog meer!

Goed bedrijf

Mailcontact over aanpassing van mijn bestelling was snel, prettig en duidelijk, ondanks een gemaakte fout (van beide kanten) verder zeer vriendelijk en accuraat. Mijn dekbedmaat werd aan mijn wens aangepast en uiteindelijk ben ik zeer tevreden.

Had ik veel eerder moeten nemen. Geweldig een wollendekbed .

Zal nooit meer een gewoondekbed nemen . Voor mij nu altijd een wollendekbed . Goede service , zeer vriendelijk aan de telefoon .

Goed assortiment, verzendtijd zoals beloofd.

Super dekbed.

Ik ben super geholpen door de medewerker van de winkel en het dekbed is zeer comfortabel

Goede service, heerlijk dekbed

Goede service, heerlijk product

prima, vlotte levering

de website is goed inzichtelijk, prima levering, volgende dag in huis

Betrouwbare winkel met niet altijd betrouwbare aanvoer bedrijven.

In augustus bestelde ik een Hefeldekbed. 2 â 3 weken stond voor de levertijd. Oké, met 4 weken kan je leven. Het werd begin november. De firma Hefel heeft daar geen uitleg voor, behalve dat het druk is. Zelfs te druk om informatie over uitstel naar mij of naar wolkendekbed.nl te sturen. Intussen mailde ik met wollendekbed.nl en kreeg keurig antwoord van de heer Rien Stierman van wolkendekken.nl. Hij hield me op de hoogte. Dus prima winkel, maar die Hefel mag nog wel eens een cursus klantenbehandeling doen.

Fantastische service, zeer behulpzaam

Helaas was mijn pakket verkeerd bezorgd. Heel snel contact en direct antwoorden gekregen. Toen ik iets wilde ruilen regelden ze dat de volgende dag! Echt top service, ook heel vriendelijk!

Snel product gevonden en snel geleverd

Ik kon het product snel vinden op de website, bestellen ging gemakkelijk en snel. Ook de berichtgeving over de status vond ik prima. En uiteraard ben ik tevreden over het dekbed zelf. Echte aanrader.

Snelle en nette levering.

Nvt

Snelle, vriendelijke, adequate behandeling

Werd in de chat direct te woord gestaan en goed en vriendelijk geholpen. Mijn bestelling werd aangepast met schappelijke verzendkosten zodat ik het dekbed in Spanje kon ontvangen! :) Zodra het dekbed in Spanje was aangekomen werd het de volgende dag al gebracht door MRW! Dat was natuurlijk geweldig, maar de melding dat het zeker nog wel een week zou duren had beter kunnen zijn: iedere dag het track/trace nummer volgen! Dit tracenr verandert bij MRW Spanje trouwens in een eigen nummer beginnend met 06... en MRW is hier niet de klantvriendelijkste koeriersdienst en werkt alleen met hun eigen tracenr. Ben zeer tevreden al heb ik het dekbed nog niet uitgepakt wegens verhuizing op korte termijn! Vriendelijke groeten, Carine

Heel erg goed

Goede informatie over mijn bestelling, heel netjes op tijd geleverd, en de twee 4 seizoenen wollen dekbedden zijn heerlijk om onder te slapen! We zijn heel tevreden.

Heel goede bestelling en levering

De bestelling was makkelijk en de levering op de afgesproken datum,het Product is heel goed

Prima de levering via DPD en de klantenservice

De verpakking van het wollen 4 seizoenen dekbed was goed 2 x verpakt. Ook mijn wens om toch nog een breder dekbed te leveren werd goed opgepakt. Retour zenden ging prima. Dit moet nog wel geleverd worden na bijbetaling. Doch ik denk wel dat het goed komt.

Bestelling ging eenvoudig. Dekbed slaapt heerlijk. Enige jammere was dat er geen bericht van verzending is gestuurd, de pakketbezorger stond ineens voor de deur.

Heel leuk geholpen

Ik ben heel vriendelijk geholpen, eerste telefonisch en ook tijdens mijn bezoek in Leiden. Het 'Kleiner' dekbed is heerlijk.

Fijne website, goede service

Chat wordt snel en goed beantwoord, en kreeg gelijk een kortingscode erbij.

Uitstekende service!

Je maakt niet iedere dag mee dat je verrast wordt door de service van een bedrijf maar dit is werkelijk top. Het begint al met de uitstekende informatie als je belt over de producten. Je merkt aan alles dat ze goed weten waar ze het over hebben en geven ook een eerlijk advies. In ons geval liep de levering enige vertraging op maar we werden ongevraagd geïnformeerd over de voortgang. Als slagroom op de taart ook nog een cadeautje omdat we iets langer moesten wachten op onze spullen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen echt top service!

Fijne winkel, heldere informatie en snelle levering

Een fijne ervaring om te winkelen bij wollendekbed.nl Veel en overzichtelijke informatie op de site. Gebruik gemaakt van een leuke actie met gratis kussen bij het dekbed. Levering en bestelproces is snel en gemakkelijk.

59 Langegracht

Leiden 2312NW