Uitstekende service

Supersnelle levering, zelfs sneller dan op de site aangegeven is. Prima contact met de klantenservice, snelle reactie op vragen.

Goede service en een heerlijk dekbed

Klantenservice super vriendelijk en de verzending nog dezelfde dag!

Persoonlijke klantenservice zonder wachttijden. Ik woon in het buitenland, pakket nog dezelfde dag verzonden en na drie werkdagen geleverd! En we slapen heerlijk onder ons schapenwollen deken!

Prima produkt voor goede prijs!

Snel en netjes verpakt geleverd!

Super snel geleverd

Texelerdekbedden zijn zo goed dat we hier waarschijnlijk ook weer super lang mee doen. Eerst gebeld voor advies en prima en fijn geholpen

helemaal top

besteld betaald gekregen zoals afgesproken

Nog nooit zo goed geslapen

Heerlijk dekbed, de dikkere van het 4 seizoenen dekbed is alleen al voldoende voor de winter. Ook het gratis kussen is erg fijn. Levering was netjes en super snel. En er zat heel netjes een lavendel geurzakje bij verpakt.

gewoon top!!!!

Goede service, hulp, kwaliteit en leveren zoals beloofd

Helemaal goed!

Snelle levering, mooi verpakt en kwalitatief product.

Service zonder poespas, prima

Besteld en gewoon opgestuurd gekregen. Prima

Heerlijk dekbed, lekker warm en niet te zwaar

Een fijn dekbed

Vlot geleverd

Fijn product ontvangen (bio wollen dekbed)

Jammer dat er iets niet goed functioneerde maar is door jullie super verholpen.

Wat een heerlijk dekbed en super goeie service!

Ik ben heel erg blij met het biologisch wollen dekbed van wollendekbed.nl ! De service was super goed en heel persoonlijk!! Het dekbed werd precies op het juiste tijdstip geleverd als dat ik wilde. De kwaliteit van het dekbed is echt heel erg mooi, hij wordt ook speciaal voor jou gemaakt dus geen massa productie met allemaal chemicalien. Het voelt zo heerlijk om eronder te slapen!

Heerlijk dekbed

Lekker fluffy hotel kwaliteit en snel geleverd

Mooie aanbieding en snelle levering

Alles probleemloos en snel. Gratis kussen erbij.zo goed bevallen dat wij meteen nog een dekbed besteld hebben.

Snel geleverd, 4 seizoenen dekbed is wel erg dik.

Snel geleverd, 4 seizoenen dekbed is wel erg dik.

Zeer snelle levering van hetgeen is besteld. Klasse!Topproduct!!

Snelle levering van bestelling. Zeer klantvriendelijk.

Top, zowel naar kwaliteit als naar service.

Absoluut aan te bevelen.

Prima product. Vlot ontvangen

Ik had een wollen kussen besteld. Het ariveerde vlot vlot en voldoet prima. Omschrijving was helemaal juist.

super goed

Ben telefonsich heel goed geholpen, en daarna ook nog een super snelle levering. En is een super goed product geleverd.

Geweldig!

Super snelle levering van een prachtig product! Ben er zeer tevreden over.

Erg goed heerlijk dekbed

Ik slaap als een Roos onder het nieuwe dekbed. Ik hoef nooit meer schaapjes te tellen!!

Top ervaring

Heerlijk 4 seizoenen dekbed voor een super prijs Super snelle levering Het slaap ongelooflijk lekker, niet te warm of te zwaar en heerlijk zacht

Goede kwaliteiten. Snel en gemakkelijk geregeld

Prima prijs kwaliteit verhouding en hele snelle levering. En dat ondanks de Black Friday nonsens

59 Langegracht

Leiden 2312NW

071 569 00 40

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire