Top servicie en Top dekbed

Was al een tijdje opzoek naar een goed dekbed, kwam toen op deze site de Texeler PuurNatuur Perkal tegen voor een mooie prijs, er stond 1 tot 7 dagen levertijd had hem na 3 werkdagen al binnen wat een heerlijk dekbed is dit zeg, aan elkaar met 2 ritsen veel beter als met alleen drukkers, top webwinkel een aanrader

Top kwaliteit.

Beste prijs kwaliteitsverhouding.

Eenvoudig bestellen, snelle service!

Goed telefonisch advies, snelle levering en heerlijk wollen dekbed!

Telefonisch advies gevraagd om de verschillen tussen Texeler PuurNatuur Perkal 4-seizoenen en Texeler Slaapzacht Satijn 4-seizoenen uit te leggen. Goed advies ontvangen en gekozen voor de Slaapzacht Satijn, welke heerlijk zacht is en goed om je heen sluit. Binnen een aantal dagen geleverd met een gratis kussen!

Heerlijk dekbed, vlotte levering

Heerlijk dekbed, vlotte levering.

Perfect bedrijf!

Geweldig goede klantgerichte service met messcherpe prijzen!

Goede eerlijke voorlichting met uitstekende service

netjes geholpen met goede voorlichting

Warm en behaaglijk

Volledig naar tevredenheid.

Betrouwbaar en kwaliteit

Latere levering dan andere webshops maar dat was duidelijk aangegeven en kon ik rekening mee houden. Exacte levering op datum die was beloofd. Fijne winkel!!

Heerlijk warm dekbed. Lekker een beetje zwaar. Werd bezorgd op de afgesproken tijd.

Geweldig dekbed, super service!

Het is fantastisch slapen onder mijn 4-seizoenen-wollen dekbed! Bedankt voor het wollen kussen dat ik extra erbij kreeg, echt superlief.

Uitstekende service en kwaliteit

Uitgebreid uiterst plezierig professioneel advies, uitstekende service en hoogwaardige producten, ook met biologische wol!

Prima dekbed, vlot geleverd

Zeer tevreden over de kwaliteit en goede levering

Betrouwbaar en kwalitatief goede keus

Wollen dekbed besteld...goede informatie zodat ik de juiste keuze kon maken. Zeer tevreden...het is even een uitgave maar dat is het ook waard vinden wij. Werd snel geleverd...sneller dan verwacht...altijd fijn

Goede service en duurzame producten

De bestelling was op de afgesproken tijd netjes afgeleverd. Netjes verpakt. Het dekbed is heerlijk

Geweldig!

Ik schrok een beetje omdat hij nogal naar schaap rook. Na twee dagen was de geur echter al veel minder en ervaar ik hoe fijn het is om te slapen onder een wollen dekbed. Ik slaap zoveel vaster vermoedelijk door het gewicht. Ik wil nooit meer iets anders. Hij ruikt nog steeds een klein beetje naar schaap maar op een aangename manier.

goede service en een heerlijk dekbed! een echte aanrader

Mijn bestelling bij wollendekbed.nl is tot volle tevredenheid afgehandeld.

Duidelijk per merk aangegeven hoe lang de levertijden zijn. Goed en netjes geleverd.

Geweldigen zeer klantvriendelijk

Tweemaal telefonisch contact gehad.Goede adviezen gehad en zelfs bereid in het weekend iets uit te zoeken i.v.m. bezorging. Uitstekend!!!

Mooi dekbed, goede kwaliteit

Mooi wollen dekbed, goede kwaliteit. Snelle levering.

Ben zeer tevreden.

Voor de 1ste keer besteld en ben zeer tevreden. Het bezorgen zou 7 dagen duren maar had het de volgende dag in goede staat ontvangen.

Super service

Ondanks verkeerd ingevoerd afleveradres, zonder gemopper en extra kosten tot 2 maal toe opnieuw verzonden. Wij hadden al een zo’n heerlijk weidewol dekbed, deze is voor onze dochter.

Deskundig vriendelijk geholpen..

In Leiden materiaal bekeken en gevoeld. Via webshop besteld supergoede communicatie tussendoor over productievertraging en afleverdata. Zeer tevreden.

Grote fan

Heel vriendelijk en correct! Degelijk materiaal. Ik ben grote fan!

59 Langegracht

Leiden 2312NW

071 569 00 40

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire