Een afwijkende maat wordt geleverd

We wilden een afwijken de maat onderdeken en dat werd direct geregeld.

Goed en snel geregeld

Had de bestelling gedaan naar moest deze aan passen. Was geen probleem en zo gebeurd

Goede service, snel en vriendelijk via email.

Fijn contact en snelle keurige levering

Via de chat uitgebreid prettig gecommuniceerd. De volgende dag via de telefoon ook fijn te woord gestaan.

Goede snelle service en kwaliteit

bestelling werd snel geleverd. Duidelijke website. Goede kwaliteit dekbed.

Produkt als omschreven. levering supersnel.

Heel goed produkt.

zeer tevreden.

bestelling via de duidelijke web site, bestelling zeer snel geleverd,

Mijn ervaring in één woord : uitstekend

Accuraat en vriendelijk als ondernemer, en 'last but not least': een mooi en eerlijk product.

Top dekbed

Top dekbed en top service, heel snel geleverd..

Alles volgens afspraak

Vlotte, correcte en nette levering, zoals beloofd.

Prima kwaliteit product en goede communicatie leverancier.

De wijze waarop de leverancier de klant informeert over de bestelling heb ik als bijzonder prettig ervaren.

Comfortabel en goed dekbed, vlotte levering.

Vlot kunnen bestellen, snelle levering en erg tevreden met het bestelde dekbed (vier seizoenen dekbed met lamswol). Licht, zacht en comfortabel, met gratis bijgeleverd hoofdkussen. Een aanrader!

Vriendelijk en snelle levering

X

Goed geregeld en heel snel

Ik ben heel aardig geholpen. Er werd ook nog gezocht voor mij naar een dekbedhoes voor deze maat dekbed. Alles is keurig netjes afgehandeld en supersnel. Echt een zaak, waar je nog eens terugkomt.

Zeer goede service en top materiaal

Heerlijk warme wollen dekbedden zonder dat het tot zweten leidt

Prima website met uitstekende wollen dekbedden.

TOP!

Mooie producten. Het wollen dekbed slaapt heerlijk! Snelle levering en uiterst vriendelijke en klantvriendelijke service. Top!

Levering volgens afspraak

Mooi product

Uitstekende telefonische service en accurate leveringen

Goed advies en fijne spullen

Snel en goede kwaliteit

Produkt werd snel geleverd. Wollen dekbed is licht, valt goed om je heen en isoleert top. Ook bij warme nachten lekker van dikte en niet te warm. De aankoop is vervanging van ons vorige texeler wollen dekbed. We zijn heel tevreden.

Zeer tevreden over aanschaf dekbed.

Goede en vlotte bezorging van een prima wollen zomerdekbed.

Heerlijk dekbed

Mooie, natuurlijke producten en snelle levering.

Had ik dit maar eerder gedaan!

wollenonderdeken/opdek en wollen hoogzomerdekbed gekocht Het is echt het beste om mee en op te slapen. Vroeger, als jaarlijks texel ganger kocht ik daar mijn spullen en later ook voor de kinderen. In de loop van de jaren toch veranderd qua materiaal (Texel werd te druk er veranderde veel dus ging ik niet meer heen) maar sinds een jaar slaap ik slechter, te warm etc. Dus terug naar wol! Dat had ik nooit los moeten laten. Ik slaap weer prima, en ja als het echt warm wordt dan helpt alleen een laken nog. Of wol kan hoogzomer? dat herinner ik me niet meer. Gelukkig hebben we in Nederland het grootste deel van het jaar gewoon heerlijk slapen onder wol. Ik ben er heel tevreden over! Zeer snelle levering, had ik niet verwacht! Uiterst correct verpakt.

Heerlijke lange ben warme denkbeelden

Prima dekbed

de eerste ervaring 40 jaar geleden heeft geresulteerd in weer een nieuwe aankoop

ruim 40 jaar geleden dekbedden gekocht bij de bijenkorf.helaas waren die nu echt wel versleten. andere dekbedden geprobeerd,helaas,te warm niet fijn. Dus...nu een zomer dekbed gekocht en in de herfst de winteruitvoering.

59 Langegracht

Leiden 2312NW

071 569 00 40

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire