Geen klachten

Website duidelijk, prima levering alles bijeen geen klachten

Goede producten, top service!

Goede producten, top service!

Snel en professioneel

Prima site met duidelijke keuzes. Snelle afhandeling en levering.

redelijk positief

De wollen dekbedden zijn picobello! In de "winkel" ook prima voorgelicht en geholpen. Alleen het gedoe er omheen....in de zin van tig mails ivm wanneer bezorgen en waar de dekbedden "ergens" zijn.... Helemaal onnodig. Bezorging duurde ook langer dan beloofd.

Goed product, snelle verzending

Zomer dekbed besteld, sneller geleverd dan op de website vermeld stond! Het slaapt heerlijk onder dit dekbed.

Snelle reactie

Op mijn vraag (mail) hebben jullie super snel gereageerd. Waarna ook mijn bestelling ook snel was verwerkt en verzonden. Dank daarvoor

Prima en snelle levering

Via google bij dit bedrijf terechtgekomen. Prima en snelle levering. En een heerlijk wollen dekbed voor een prima prijs.

Zeer adequaat en vriendelijk.

Mijn bestelling was verkeerd bezorgd, (foutje van de bezorgdienst) na een mailtje gestuurd te hebben werd er gelijk actie ondernomen. Het is prima in orde gekomen, met dank aan Francien. Op email wordt snel gereageerd. De merino onderdeken bevalt zeer goed. Lekker dik en zacht.

Geweldige service en super vriendelijke medewerkers!

Mijn vraag per e-mail werkt snel en secuur beantwoordt!

Quick & good

Snelle levering van een verrukkelijk en goéd produkt

Geweldige kwaliteit

Wij bestelden ons wollen dekbed voor onze zelfgebouwde “tinyhouseonwheels” waarmee we momenteel over de wereld reizen. Het bevalt heel goed om onder deze fijne en natuurlijke materialen te slapen 😌🙏🏽 Groetjes van sparkly.vanlife

Perfect mee denken.

Ik had een vraag over dekbed voor mijn schoonmoeder, en werd heel goed op weg geholpen wat voor haar het beste zou zijn.

Uitstekende service

Snelle en persoonlijke service, goede producten, denken graag mee.

ouderwets goed

Service zoals service moet zijn. Geen loze woorden, geen poeha. Uitstekend product. De bezorging verliep ietwat hobbelig, maar dankzij jullie interventie richting bezorgdienst werd dat goed en snel opgelost.

Mensen met kennis van zaken

Duidelijk advies gekregen, waarbij een voordeliger dekbed als meer geschikt voor mij werd aangeraden en dat uiteindelijk ook echt het geval bleek te zijn. Ook nog eens sneller geleverd dan beloofd, dus positieve ervaring.

4.5 sterren

4.5 sterren

op locatie vriendelijk ontvangen en goed advies gehad

Wij waren op zoek naar wollen dekbedden en zijn daarvoor naar de winkel geweest. daar zijn we heel netjes geholpen en geslaagd voor een maatwerk dekbed. veel verstand van zaken!! Toen we later een dekbed voor onze zoon terugstuurden omdat deze toch te warm bleek na 1 nacht proberen was dit geen probleem en heel vlot geregeld met 1 mailtje. Hier mogen andere zaken een voorbeeld aan nemen!

Jaren eerder moeten kopen.

Wat een heerlijk dekbed. Superkwaliteit en zo lekker warm. Snelle levering , keurig verpakt!!

Pluspunten

Alles klant vriendelijk service gericht en goede produkcten

Weet ik nu niet

Pluspunten

Mooie, warme dekbedden Snelle levering.

Pluspunten

heel duidelijke website en ook supersnelle levering

Pluspunten

Snelle levering duidelijke site

Pluspunten

Is goed te bereiken en zijn zeer correct in de communicatie

Pluspunten

Snel geleverd kwaliteitsproduct.

Wellicht de prijs.

59 Langegracht

Leiden 2312NW

071 569 00 40

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire