Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Gewoon top!
Pluspunten
- Telefonisch op de hoogte gebracht van wijziging verpakking dekbed (andere naam zelfde product). - Goed advies over hoofdkussen.
Pluspunten
Keurig op tijd. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenDe doos was wel erg groot. Gaf problemen bij aflevering.
Dank voor de tip, meneer Huttmann, ik heb hem doorgestuurd naar het atelier! Mvg, Rien Stierman
Pluspunten
Ik had een klacht over een dekbed, en ze hebben dit meteen goed opgepakt, heel fijn!
Pluspunten
Snelle levering, fantastisch dekbed
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als er op het moment van verzenden nog even een melding gegeven zou worden, zodat je precies weet wanneer je de bestelling kunt verwachten.
Beste Astrid en Henk. Dank voor de lof. En ja, voor 2017 is ons voornemen ook TexelWool zo ver te krijgen dat we verzendinformatie ontvangen. Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Goede service proficiat
Pluspunten
goed geholpen
Pluspunten
heldere communicatie, snellere levering dan verwacht
Pluspunten
Goede duidelijke informatie.(over aankoop produkt,betaling , verzending en afronding tot het produkt in huis is) Duidelijke spelregels. Makkelijke betaling mogelijk. Snelle levertijd.
Dank u wel voor de lof mevrouw Hoeksema, wij zijn trots :-) Hartelijke groet, Rien
Pluspunten
Vriendelijk en helder
Pluspunten
Geweldige service, goede informatie en contact. Super!
Levertijd verbeteren
Pluspunten
Het is een heerlijke warme dekbed. Snel op lichaams warmte.
VerbeterpuntenGeen idee Het is super goed aangekomen
Hartelijk dank voor de positieve waardering. Fijn dat het dekbed zo goed bevalt, mevrouw Ligthart! Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt. Goede e-mail communicatie.
Pluspunten
Het duurde langerdan verwacht maar ik werd goed op de hoogte gehouden over het hie en wat. Top!
Pluspunten
Kon gewoon vanuit Spanje kopen, goede levering.
Dank voor de lof, Marc! Hartelijke groet, Rien Stierman
59 Langegracht
Leiden 2312NW
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire