Bestelling goed en snel geleverd.

De Texeler dekbedden zijn goed en snel geleverd. Top!

Goede snelle levering

Er stond dat het langer kon duren maar het lekkere wollen dekbed was snel bezorgd bij mijn schoonmoeder. Super fijn.

Beste prijs, veel snellere levering dan verwacht en prima communicatie

Erg goede prijs voor wollen dekbed. Levering binnen drie dagen ondanks de verwachte levertijd van 2 weken. Goede en duidelijk communicatie via de mail over de bestelling.

Voor mij een eye opener!

Altijd alleen maar aan dons gedacht maar dit is voor mij echt een eye opener in vele opzichten ! Heerlijk warm en diervriendelijker en nog een product vanuit eigen bodem !

Superservice!

Bestelde artikelen worden heel snel geleverd. Op vragen die je stelt per mail krijg je onmiddellijk, en heel erg vriendelijk, antwoord. De service is echt super! Bij een besteld dekbed kreeg je een kussen cadeau, ik wilde graag een ander kussen, dat was geen probleem maar helaas werd toch het actie kussen bezorgd. Gemaild en volgende dag al werd het gevraagde kussen geleverd en het actiekussen mocht ik ook houden, dit allemaal kosteloos. Echt ongekend, dat maak je niet vaak mee zo’n service. En mijn wollen dekbed is heerlijk, daar kan geen dons tegenop, vind ik dan ;). Van mij krijgt wollendekbed een dikke vette tien+ en 5 sterren en ik raad iedereen aan, dekbed nodig? Hier bestellen, echt doen!!

Mooi materiaal, keurig verpakt en snelle levering.

Wij liggen en slapen er heerlijk onder.

Wat een service!!

Dit is echt een top bedrijf. Ruim assortiment, klantvriendelijke service en een super snelle levering. 7 tot 10 dagen was voorspeld maar ik had m’n heerlijke Texeler met gratis kussen als binnen twee dagen in huis. Geweldig!

Prima levering

Ons wollen dekbed zou binnen 7-10 werkdagen geleverd worden, maar was er zelfs na 4 werkdagen.

Prima service. Producten snel in huis. Producten zijn geweldig. We zijn helemaal om en willen niet anders meer.

Zo heerlijk

Aangezien ik altijd pijn in m,n schouders en nek heb en dan doe ik een kruik er tegen aan maar dat is te heet gewoon Toen kwam ik deze site tegen en heb gelijk een wollen kruikenzak gekocht Wat ben ik hier blij mee want ik verbrand m,n huid niet meer aan de kruik Dik tevreden dikke 10 van mij gr Annemarie v Leeuwen

Fantastisch !!

Hypersnelle levering. Zondagmiddag bestelling geplaatst, maandagavond geleverd. Na 25 jaar onder dons geslapen te hebben was het één nacht wennen, maar nu wil ik mijn Texeler niet meer ruilen. Eens de stugheid verdwenen is (één nachtje) een absolute aanrader. Wil bij deze ook Laura J bedanken voor haar vriendelijke en correcte advies.

Hartstikken tevreden

Wij zijn heel goed tevreden over het produkt en de snelle levering Ga zo doorrrrrrrrrr

Prima producten en snelle vlekkeloze levering

Wij zijn super blij met onze dekbedden en kussens

Zeer snelle en een nette levering

Goed product, prima service

Zeer tevreden over product en service.

Snelle levering. Goed product

Fijn wollen dekbed gekocht. Snel geleverd. Niet duur. Prima winkel dus!

Mooie producten en snelle levering

Probleemloos en snelle afhandig van mijn order. Ik ben bekend met het gekochte product dus dit is zoals verwacht; een fijn dekbed.

Ik ben zeer tevreden over mijn aangeschafte Texeler dekbed en ben goed geadviseerd. Daarnaast werd het dekbed super snel geleverd. Al met al heb ik lang getwijfeld welk dekbed ik moest aanschaffen maar door het advies erg goed op weg geholpen en blij met mijn aankoop.

Goede levering, service en kwaliteit. Heel blij mee

Ik heb een wollen dekbed besteld en dat is helemaal van top kwaliteit, snel geleverd met goed tracking systeem en alles netjes. Heel blij met mijn dekbed want het geeft een heel prettige warmte.

toppie

toppie toppie

Niet geleverd

Ik kan de producten niet beoordelen, want die zijn nog helemaal niet geleverd. Webshop service daarom ondermaats: zorg ajb eerst voor een goede afhandeling van de bestelling, alvorens om een review te verzoeken. Ik wacht nog steeds op mijn dekbed en kussens.

Snelle en betrouwbare service

Met een verkeerde bestelling en nabestelling was eea zo omgeruild. Vriendelijke en betrouwbare service. Met goede kwaliteit van artikelen. Kortom geweldig.

Fijne services en een geweldig lekker dekbed! Enorm blij en eindelijk lekker warm in de nacht.

Snelle levering van een topproduct!

We hebben ons wollen dekbed snel ontvangen. We kregen er zelfs een gratis wollen hoofdkussen bij. Dit beviel zo goed, dat we er meteen nog 1 bijbesteld hebben. Dit werd wederom keurig binnen enkele dagen bezorgd.

Bij ons was iets - buiten de schuld van de webwinkel om - niet helemaal goed verlopen met de bestelling. De klantenservice die wij hebben ontvangen van Wollendekbed was absoluut perfect te noemen; daar kunnen vele webwinkels wat van leren. Wat het product zelf betreft (een Texeler wollen dekbed): fantastische kwaliteit, je merkt aan alles, van de afwerking tot de vulling dat dit jaren mee gaat. Als ons kindje straks een eigen dekbed krijgt, weten wij in ieder geval waar we het gaan aanschaffen.

Langegracht 59

2312NW Leiden

071 569 00 40

Over Wollendekbed.nl

Wollendekbed.nl is een Nederlandse online specialist in hoogwaardige dekbedden van natuurlijke materialen, met een focus op wol. Het assortiment omvat dekbedden, kussens en andere bedtextielproducten die zijn ontworpen voor optimaal slaapcomfort, met een nadruk op duurzaamheid, ademend vermogen en hypoallergene eigenschappen. Wollendekbed.nl richt zich op klanten die waarde hechten aan kwaliteit, gezondheid en een goede nachtrust, en biedt producten die zowel comfort als vakmanschap combineren.