Heel vriendelijke en goede persoonlijke communicatie

Snelle levering en je wordt op een prettige manier te woord gestaan.

Geweldig een aanrader

Uitstekende service en snelle levering. Het product is van super kwaliteit.

Mijn dekbed kwam wel een week eerder binnen dan verwacht. Dus ik was heel blij. Verder alles correct afgehandeld.

Top service en kwaliteit!

De wollendekbedden, kussens en ondervacht zijn van hoge kwaliteit en levering was sneller dan verwacht! Mooi verpakt in goede bewaartassen, er zaten zelfs lavendel geur uiltjes is. Het komt je nachtrust zeker ten goede. Absolute aanrader!

Goede kwaliteit en service

Goede ervaring

Snelle levering, prima kwaliteit, goede service

Ik heb een hele positieve ervaring gehad met mijn bestelling via de website van wollendekbed.nl Overzichtelijke website, snelle levering, goede prijs!

Vlotte levering, prima dekbed!

Zet snelle levering en goede kwaliteit product.

Duidelijke website met goede uitleg. Product zeer snel ontvangen en ben tevreden over het product.

Duidelijk, makkelijk en goed geleverd

De site is erg duidelijk, het bestellen gaat heel makkelijk en de levertijd is zoals ze hebben vermeld. Heel blij mee.

Snelle levering en een prima produkt (wollen vulling kussen) Geen verzendkosten en goede garantievoorwaarden.

Perfecte en super aardige service

Zeer tevreden zijn wij over de service van Wollendekbed.nl, en op vragen reageren ze meteen en correct en verder een nette afhandeling van het gekochte product. Dus een en al lof en zeker voor herhaling vatbaar om hier meer te kopen, chapeau.

Prettig geholpen. Goede service.

Omdat één en ander niet duidelijk was, heb ik telefonisch overleg gehad met een medewerker. Zij heeft mij duidelijk uitleg gegeven, zodat ik een goede leuze kon maken.

Het product is gewoon goed.

Lekkere dekens en kussens om van te genieten bij het slapen.

Snelle levering van 2, vier seizoenen dekbedden. Prima product. Wij hadden al eerder deze dekbedden Prijs kwaliteit verhouding is goed

Heerlijk, knus ventilerend en diervriendelijk dekbed!

Ligt als een knusse warme deken om je heen. Wat voor mij belangrijk is bij de aankoop van een nieuw dekbed is de ventilatie ivm nachtzweten. Nu, na 2 weken, heb ik nog geen nachtzweet gehad! Wat een heerlijkheid. Verder vind ik het idee dat de wol op een diervriendelijke manier verworven wordt ook een geruststellen en prettig idee. Voor ons nooit meer iets anders.

prettig zaken doen

snelle levering, goede prijs, prima product

Zeer vriendelijke medewerkers, product nog niet geleverd:(

Medewerkers aan de telefoon zeer vriendelijk, maar intussen is mijn bestelling, na meer dan 14 dagen nog niet geleverd. Dus ben ik (nog) niet tevreden. Dus alleen 3 sterren voor personeel Lange Gracht vanwege goede contact. Ik beveel Wollendekbed.nl toch aan, hun site is heel duidelijk en de collectie is uitgebreid.

Snel, mooi product

Duidelijke site

Geweldig!

Heerlijk product, comfortabele nachten. En oh ja, aardige mensen.

Uitstekende kwaliteit van de producten en een goede service.

Ik lig heel lekker op de wollen kussen van Wollendekbed.

Kwaliteit, beter dan ik eigenlijk verwachte, wil mn bed niet meer uit! Stipte levering!

Snelle bezorging, fantastisch dekbed

Binnen enkele dagen is het dekbed bezorgd Geen lange wachttijd Het dekbed is zeer comfortabel Het zomer gedeelte voldoet nog wel natuurlijk maar het is licht en prettig Warm

Snelle levering van het dekbed en goede aftersales

Ik heb bij deze winkel twee dekbedden gekocht. De eerste helaas met de verkeerde maat. Geld van het eerste dekbed was snel retour. En het tweede dekbed was ook snel geleverd. Ook de klantenservice gesproken en ook hier erg tevreden. De dame in kwestie was erg vriendelijk en behulpzaam.

Niet wat het lijkt op de foto

Ik heb bolletjes wol besteld zoals op de foto om mijn kussens bij te vullen , mooi wit afgebeeld, maar kreeg ik een andere kleur wol, de foto word aangepast, en ik krijg netjes het geld terug gestort.

prima service en lekker vlot geleverd

Zie boven

Langegracht 59

2312NW Leiden

071 569 00 40

Over Wollendekbed.nl

Wollendekbed.nl is een Nederlandse online specialist in hoogwaardige dekbedden van natuurlijke materialen, met een focus op wol. Het assortiment omvat dekbedden, kussens en andere bedtextielproducten die zijn ontworpen voor optimaal slaapcomfort, met een nadruk op duurzaamheid, ademend vermogen en hypoallergene eigenschappen. Wollendekbed.nl richt zich op klanten die waarde hechten aan kwaliteit, gezondheid en een goede nachtrust, en biedt producten die zowel comfort als vakmanschap combineren.