Duidelijke website, na bestelling goede uitleg, levering binnen afgesproken termijn, prima product

helemaal tevreden

dekbed van goede kwaliteit, goede service, snelle levering.

fijn dekbed en heerlijk ruikend kussen

De tijk is een fijne stof en glijd niet uit de hoes. Qua warmte vind ik het prima, maar mijn man had liever wat meer gehad. Het kussen heb ik voor een groot deel leeg gehaald. De bolletjes kleven iets aan elkaar, zodat het geen troep word. De over gebleven vulling heb ik in een plastic zak geknopt, zodat ik mijn kussen later kan bijvullen. De bestelling werd netjes geleverd.

Good quality, helpful staff

Good quality bed cover, knowledgeable staff

Prima mooi dekbed, goede snelle service

We zijn superblij met het prachtige dekbed; ook een snelle levering; en een heerlijk kussen erbij!

Erg fijne dekbed.

Fijne dekbed, lekker warm.

Dienstverlening zoals je hoopt en krijgt

Snelle levering goede kwaliteit

Uitstekend!!

Zeer vlotte levering en als cadeau 2 hoofdkussens. Geweldig mooie dekbedden!!

Snelle levering, heerlijk dekbed 😃

Goede omschrijving bij de producten wat fijn is bij twijfelaars als ik. De dekbedden werden sneller geleverd dan op de website stond. Nu genieten wij van deze wollen dekbedden die zeer makkelijk in de dekbedhoezen glijden. Ik ben een blije klant.

Zalige dekbedden

De dekbedden voldoen volledig volgens de beschrijving. Ik had er een beetje schrik van omdat er gezegd werd dat de wollen dekbedden zwaarder aanvoelen. Dit valt echter zeer goed mee. De bestelling werd snel verzonden. Het enige punt waar het niet goed is verlopen was de transporteur. Aangezien ik niet thuis was bij levering stak er een kaartje in de bus met de melding dat ik de dag nadien het pakket kon afhalen op een bepaald punt. Echter de dag nadien was er in dat afhaalpunt niets te vinden. De winkeleigenaar meldde zelfs dat er de dag ervoor helemaal niets was binnen gekomen. Gelukkig 2 dagen laten lag het netjes op het afhaalpunt. Een track & trace code zou wel nuttig zijn om de levering te kunnen volgen.

De futon comfort ligt als geheel op de lits-jumeaux met de gladde kant boven. De onderkant van schapenwol kan wanneer het weer kouder wordt omgedraaid worden. Sinds ik de futon comfort op bed heb liggen, heb ik geen last meer van koude rug en benen. En het ligt heerlijk.

Alles prima in orde en op tijd geleverd!

Alles in orde en op tijd geleverd!

Goed service

Besteld via een zeer duidelijke side een week er na keurig verpakt met bezorgdienst bezorgd

Uitstekend, adequaat geleverd en heerlijk dekbed!

Nog elke avond blij met het heerlijke wollen dekbed. Zo blij dat ik tot aankoop ben overgegaan en prima levering

duidelijk en vlot.

vanaf het begin van de bestelling online, tot de aflevering een duidelijke protocol. De bestelling op tijd afgeleverd.

Heerlijk warm dekbed, en vlot geleverd.

Heerlijk warm dekbed, en vlot geleverd.

Goede product informatie. Eenvoudig bestellen, snelle levering.

Goeie duidelijke site, met duidelijke product info. Product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Twijfelde of ik het Texeler Puur Natuur dekbed terug zou sturen want daaronder slapen is echt Veel te Luxe. Zo heerlijk, zo warm zonder te transpireren want wol ademt, als je goed luistert, snurkt het zelfs een beetje van het ademen. Het is echt pure luxe. Ik ben de Texelse schaapjes dan ook heel dankbaar dat ze zomers hun wollen jasjes aan ons geven zodat wij kunnen genieten van pure luxe dekbedden. Heel blij mee en Rien heeft me heel goed geadviseerd zodat ikzelf een goede keuze kon maken.

Niets meer dan LOF!

Zeer snelle nette en betrouwbare service. Super klantgericht. Producten (wollen dekbedden ... uiteraard) zijn volkomen naar wens. Prijs kwaliteit helemaal in verhouding.

Goede en betrouwbare service.

Het is een correcte en betrouwbare site/ winkel. Goede en snelle afhandeling.

Overzichtelijke website, betaalbare en goed dekbed. Ik slaap perfect onder deze wol.

Duidelijke website. Goede service en snelle levering. Jammer dat jullie gebruik maken van DPD levering. Daar ging de levering dan ook fout. Uiteindelijk opgelost. Zeer correcte en vriendelijke klantenservice.

Professionel en snel

Ik liep binnen en na 15 minuten was het product klaar voor shipping. Twee dagen later kon ik van de duvet genieten.

prima texeler

snelle levering, goed verzonden en prima aangekomen. Prima dekbed en voldoet aan de verwachtingen.

Een heel goed bedrijf met super service

Ik had een dekbed besteld maar wilde bij nader inzien toch een ander soort - een hoogzomerdekbed. En dat werd heel snel geregeld. Ik kon mijn eerste bestelling per omgaande terugsturen en binnen 2 werkdagen was de nieuwe bestelling ook bezorgd.

Langegracht 59

2312NW Leiden

071 569 00 40

Over Wollendekbed.nl

Wollendekbed.nl is een Nederlandse online specialist in hoogwaardige dekbedden van natuurlijke materialen, met een focus op wol. Het assortiment omvat dekbedden, kussens en andere bedtextielproducten die zijn ontworpen voor optimaal slaapcomfort, met een nadruk op duurzaamheid, ademend vermogen en hypoallergene eigenschappen. Wollendekbed.nl richt zich op klanten die waarde hechten aan kwaliteit, gezondheid en een goede nachtrust, en biedt producten die zowel comfort als vakmanschap combineren.