Pluspunten
Goede service, mooie producten
Pluspunten
Snelle levering. Goede produktkwaliteit
Pluspunten
prima info & vriendelijk advies bij voorafgaandelijk telefonische vraag vlotte levering
Verbeterpuntenhet gratis hoofdkussen is zeer 'hard'/volumineus; ik weet wel, het is gratis er bij krijgen, maar keuze van zachtheid/hardheid zou wel extra prettig zijn; indien dat zou kunnen natuurlijk ! maar we gebruiken het als steunkussen :) dus zeker niet verloren !
Hartelijk dank voor de complimenten. Helaas is er maar 1 comfortklasse in de kussens van Texeler/TexelWool. Wel kunt u er wat vulling uithalen zodat het kussen wat minder hard/volumineus wordt. Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Ruime keuze en specialisatie in dekbedden met organische materialen.
Pluspunten
Pluspunten
Schnell, problemlos und freundlich! Sowohl bei der Bestellung (online) und der Lieferung, als auch bei einer Rücksendung aufgrund einer aufgegangen Naht. Sehr empfehlenswert!
VerbeterpuntenDazu fällt mir nichts ein. Alles super
Pluspunten
Prettige communicatie, omgang en vakkennis. Een ervaring die je in elke winkel zou wensen.
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie. Gemakkelijk bereikbaar en korte lijnen. Uiteraard is ook het product uitstekend.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snellere levering dan op de site gecommuniceerd
Pluspunten
Snelle levering en heldere communicatie. Was elk bedrijf maar zo!!
Pluspunten
Goede informatie en communicatie. Men nam de tijd. Antwoorden die niet zo snel konden worden gegeven op (meer technische) vragen, werden opgezocht. Vriendelijk, geen haast, humor.
We lachen graag, dat klopt! Maar het meest deugd doet het ons natuurlijk als we (samen) tot de juiste keuze komen en het product tot tevredenheid stemt. Dank voor de lof, we gaan dóór zo ;-) Rien Stierman
Pluspunten
Geweldig service. Toen bleek dat de fabrikant zijn product van andere stof maakte kregen we zonder gedoe ons geld terig toen bleek dat het niet meer zo gemaakt zou worden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uitstekende informatie,service, snelle evering!
Pluspunten
Snelle levering binnen een uur bevestiging en track and trace code.
Pluspunten
Prachtige kwaliteit producten, snelle levering, goede makkelijke en snelle communicatie, ook vanuit Denemarken !
Pluspunten
gemakkelijk bestellingen te doen,zeer snelle levering in belgie,zeer goede kwaliteit van product
Verbeterpuntengeen
Langegracht 59
2312NW Leiden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wollendekbed.nl is een Nederlandse online specialist in hoogwaardige dekbedden van natuurlijke materialen, met een focus op wol. Het assortiment omvat dekbedden, kussens en andere bedtextielproducten die zijn ontworpen voor optimaal slaapcomfort, met een nadruk op duurzaamheid, ademend vermogen en hypoallergene eigenschappen. Wollendekbed.nl richt zich op klanten die waarde hechten aan kwaliteit, gezondheid en een goede nachtrust, en biedt producten die zowel comfort als vakmanschap combineren.