Pluspunten
Snellere en nette levering
VerbeterpuntenHet zou handig zijn wanneer er een berichtje komt, wanneer de levering verzonden is.
Dank voor de lof, Kim. En inderdaad, het atelier levert snel en goed, maar een track en trace code wordt wel eens vergeten. Hartelijke groet, Rien
Pluspunten
Uitstekend product en snelle levering! Compliment!
Pluspunten
mooi assortiment, levering sneller dan verwacht
Pluspunten
Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen omdat het bedrijf er alles aan doet om de klant tevreden te stellen! Met vragen kan u steeds terecht bij het personeel die via een perfecte communicatie een oplossing voor het probleem zoeken zodat de vragen probleemloos opgelost worden. Ik heb destijds vragen gehad over de afmetingen van een dekbed. De afmeting (2.60 cm / 2.40 cm) die ik wou was niet beschikbaar maar de verantwoordelijke heeft er alles aan gedaan zodat ik de juiste afmeting van het dekbed verkregen heb! Met dank aan al het personeel van het bedrijf die er voor zorgen dat hun cliënten de beste service kunnen ontvangen!
VerbeterpuntenIk vind de prijzen van de producten nogal aan de hoge kant, waardoor men zich toch meerdere malen afvraagt om dit product al dan niet aan te kopen.
Beste Cora, sorry voor de late reactie ik was op vakantie (ik wilde niet maar mijn vrouw heeft me ertoe gedongen :-) Dank je voor het vertrouwen en voor de positieve woorden. En inderdaad, onze producten horen niet tot de goedkoopste, maar gelukkig wel tot de beste in hun soort. Hartelijke groet, Rien
Pluspunten
Goede informatie op een mooie en duidelijke website. Hoogwaardige producten met achtergrond info.
VerbeterpuntenDe communicatie bij een te late levering was miserabel. Na de de verstreken tijd van 10 werkdagen was het mailtje; "Volgende week wordt uw dekbed bij het atelier afgeleverd." Om kort te gaan; Uiteindelijk 14 maart besteld ..6 april afgeleverd. De betrouwbaarheid zakte daardoor tot het nulpunt. Het verbeterpunt is dan ook, als er toch te laat geleverd wordt, wat ikzelf nog niet eens zo erg vond, houdt de klant dan goed op de hoogte. Geef daarbij de klant niet het gevoel dat er misschien helemaal niet geleverd wordt.
Geachte heer Van der Bie, Wij hadden u inderdaad beter op de hoogte moeten houden over de status van uw bestelling. Prolana neemt altijd vrij lang de tijd een dekbed te vervaardigen maar het is uiteraard wel zaak om u adequaat te informeren; mijn oprechte excuses. Met vriendelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Zowat de hele aankoop- en retourervaring
VerbeterpuntenGeen opgemerkt
Pluspunten
zeer snelle levering
VerbeterpuntenLaten weten wanneer bestelling wordt bezorgd. Track & trace wordt op prijs gesteld zodat werkenden weten wanneer iets bezorgd gaat worden.,
Dank voor de lof, Hans. Helaas werkt TexelWool niet met een track- en trace systeem, de andere leveranciers gelukkig wel. Hartelijke groet, Rien
Pluspunten
Snel en goede informatie
Pluspunten
Betrouwbare site en zeer goede informatie.
VerbeterpuntenGeen, blijf zo verder doen.
Pluspunten
Snelle levering en mooie producten
VerbeterpuntenJammer dat bij de levering geen informatie of een briefje bij het dekbed zat. Met bijv. Veel plezier met uw aanschaf enz.
U heeft helemaal gelijk, ik ga daar werk van maken. Hartelijk dank voor de tip! Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
ik kreeg zomaar een kussen bij mijn bestelling, dank u wel!! mijn dochter heeft een hele nacht achter elkaar geslapen onder haar nieuwe dekbed, anders deed ze dit nooit. ja da's een heel verschil met een synthetisch dekbed minder zweten en veel warmer.
Jammer dat de rits van het dekbed niet 2m20 is, dus de lengte van het dekbed. dat haal je niet uit de informatie.
Dat gaan we aanpassen in de informatie, dank u voor de tip. Ik hoop dat het product desondanks naar wens is. Zo niet dan nemen we het uiteraard terug. Hartelijke groet, Niels Helms
heb helaas gemerkt dat bij koudere nachten zoals afgelopen week het 4 seizoenen dekbed niet voldoende warm is wat ik betreur gezien de prijs
Pluspunten
Zeer correcte informatie en levering! Een aanrader!
Langegracht 59
2312NW Leiden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wollendekbed.nl is een Nederlandse online specialist in hoogwaardige dekbedden van natuurlijke materialen, met een focus op wol. Het assortiment omvat dekbedden, kussens en andere bedtextielproducten die zijn ontworpen voor optimaal slaapcomfort, met een nadruk op duurzaamheid, ademend vermogen en hypoallergene eigenschappen. Wollendekbed.nl richt zich op klanten die waarde hechten aan kwaliteit, gezondheid en een goede nachtrust, en biedt producten die zowel comfort als vakmanschap combineren.