Pluspunten
Had de fulton binnen 24 uur in huis.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Eerste klas kwaliteit. Zalig dekbed. Vriendelijke communicatie
VerbeterpuntenDe klant op de hoogte houden van de verwerking van bestelling en vermoedelijke leverdatum.
Pluspunten
Goede kwaliteit en service
Pluspunten
Fijn dekbed!
Verbeterpunten-
Pluspunten
zeer comfortabel dekbed. Hadden we jaren eerder moeten aanschaffen.
Verbeterpuntengeen communicatie over aflevering, zoals bij vele andere webwinkels wel goed is geregeld
Pluspunten
Zeer duidelijke website: rustig, overzichtelijk, alle informatie om producten te vergelijken. Daarom 5 sterren voor communicatie. Ze hebben ook afwijkende maten, waaronder de afwijkende maat die ik nodig had. Op 30 december besteld en op 5 januari binnen, dus ook snelle bezorging, gezien dat dit rond de oud en nieuw periode was.
Pluspunten
Beloftes worden nagekomen.
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenBericht geven van verzending en hoe.
Pluspunten
Ik heb een Texeltopper futon besteld met een afwijkende maat die niet standaard op de website beschikbaar was. Communicatie hierover via e-mail liep zeer prettig en de bestelling is snel en correct afgerond. Ik ben in elk geval heel erg tevreden!
Pluspunten
Duidelijke website, uitgebreid assortiment, binnen 3 dagen in huis en helder telefonisch advies gekregen.
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenOpheffen
Moeilijk om te reageren op niet onderbouwde kritiek. Omdat het bestelde dekbed niet op voorraad was, hebben we de beloofde levertijd overschreden. We hebben hier contact over gehad met de klant. De reden van de boosheid bij de klant is niet helemaal duidelijk. We hebben uiteraard geprobeerd om in contact te treden, maar dat is helaas niet gelukt. Wellicht ten overvloede: wij zijn een serieuze winkel, zetten ons in voor al onze klanten, en zullen dat nog jaren met veel plezier doen!
Pluspunten
site ziet er mooi uit en dekbed is fijn.
VerbeterpuntenLevertijd was te lang (meer dan 2 weken), maar er kon hierover wel gecommuniceerd worden. Uiteindelijk goed opgelost.
Deze klant heeft gelijk, de levertijd (normaal maximaal 5 werkdagen, nu 2 weken) is ver overschreden. Het dekbed was niet meer op voorraad, de productie liet te lang op zich wachten, en wij hebben verzuimd hier goed op te letten. Wij streven ernaar om te leveren binnen 5 werkdagen. In de winter is dit niet altijd haalbaar. Een les voor ons om hier scherper op te zijn en de klant goed op de hoogte te houden van vertraging.
Pluspunten
Zeer klantgericht en klantvriendelijke. Makkelijk contact te leggen en een persoonlijke aanpak. Kennis van zaken. Snelle reacties.
Pluspunten
Heerlijke matras topper gekocht
VerbeterpuntenKorting bij een 2e aankoop?
Langegracht 59
2312NW Leiden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wollendekbed.nl is een Nederlandse online specialist in hoogwaardige dekbedden van natuurlijke materialen, met een focus op wol. Het assortiment omvat dekbedden, kussens en andere bedtextielproducten die zijn ontworpen voor optimaal slaapcomfort, met een nadruk op duurzaamheid, ademend vermogen en hypoallergene eigenschappen. Wollendekbed.nl richt zich op klanten die waarde hechten aan kwaliteit, gezondheid en een goede nachtrust, en biedt producten die zowel comfort als vakmanschap combineren.