Super klantvriendelijk en prachtige laarzen!

De collectie spreekt voor zich; geweldig! Snelle en uitgebreide reacties op vragen, denken echt met je mee. Snelle levering. Ik ben een keer een bootbelt verloren van een paar laarzen, via de fabrikant hebben ze een nieuwe voor me weten te vinden. Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar. Ik kijk altijd als eerste bij Boeties als ik nieuwe laarzen wil aanschaffen en slaag daar bijna altijd!

Altijd perfect, goed verzorgd Ik word er blij van☺️

Meteen antwoord op vragen en snelle levering. Prachtige laarzen gekocht heel blij mee!

Súper snelle levering van een top-product!

Blij met de snelle service!

Geweldige laarzen en service

Ik heb meerdere malen contact gehad met de klantenservice omdat ik vragen had over de maat van de laarzen en het onderhoud ervan. Ik werd super geholpen. Men neemt de tijd voor je en geeft goede, duidelijke informatie. De laarzen zelf zijn ook geweldig, mooie kwaliteit en zitten heerlijk! Nogmaals bedankt.

Topwinkel@

Goede service, mooi product

Goed service/prachtige boots

Voor mijn vriendin laarzen besteld, was snel geleverd. Bij het ruilen voor een ander paar laarzen verliep dat prima! Veel keus, waardoor het kiezen lastig is. Heel veel prachtige laarzen! Volgende keer voor mij zelf een paar laarzen bestellen, maar eerst even sparen.... :)

Snelle service. Bestelling voldeed niet aan verwachting. Probleem meteen opgelost. Goede en duidelijke communicatie. Top

Helemaal volgens verwachting!

Ik kon mijn keuze makkelijk maken, de levering was snel en keurig verpakt!

mooie laarzen, snelle bezorging

Fantastische laarzen, groot assortiment en snelle bezorging! Een echte aanrader!

Goede beschrijving en afbeelding laarzen zeer snelle levering.

Super service

Was iets mis gegaan met betaling gebeld en netjes opgelost en zelfs de laarzen die ik graag wilde uiteraard laatste paar heb ik toch gekregen

Prima koop

Mooie fijne laarjes , en € 10 goedkoper dan op andere webshop ,dus helemaal tevreden. Snel geleverd

Snelle levering, goed verpakt en super toffe booties!

Laarzen waren zelfs nog mooier als de foto's. Super mooi afgewerkt en echt goede kwaliteit! Ik ga hier zeker vaker winkelen. :)

Betrouwbaar, correct, vriendelijk en snel.

Veel keus, vragen worden snel beantwoord, bestelling wordt snel en correct geleverd, retourneren en ruilen ging ook vlot. Kwaliteit van de laarsjes prima. Zeer tevreden klant!

Carlyn is gewoon geweldig betrouwbaar ,zalig als klant !

Super zaak bestel nog wat als ik wat leuks zie

De boots zijn elke keer wat ik ervan verwacht en zitten heerlijk. Ze zijn elke keer de volgende dag al in huis.

Goed advies gekregen, daardoor super geslaagd.

Mooie afgewerkte laarzen. Super maat advies. Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

De snelle levering.

Vaak een bestelling gedaan altijd op tijd geleverd. Goede kwaliteit.

Supersnelle en persoonlijke service

Gemaild met medewerker, snelle en leuke reactie terug en prachtige schoenen snel geleverd.

Goede service, mooie laarzen. Informatie van de site klopt

Prachtige cowboy laarzen

Mooie laarzen aan en uit trekken moet even wennen maar dat geeft niet. Super materiaal prachtig gemaakt.

Netjes verpakt toegezonden en mooie boeties

Ik had voor mijn partner en mijzelf prachtige cowboylaarzen gekocht bij Boeties.nl; deze zijn netjes ingepakt verzonden in een mooie doos !

Vlotte levering van westernboots

Duidelijke websites veel keus. Prima aanbevelingen voor de goede maat.

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA