Snel en netjes geleverd

Goede service en mooie laarzen.

Geweldig. Persoonlijke benadering en mooie laarzen.

snelle service geen gedoe over terugsturen en terugbetalen. Jammer dat op de site stond 'valt groot uit' mijn ervaring was dat de laars erg klein uit viel, maar dat kan natuurlijk met de vorm van mijn voet te maken hebben.

Geen complicaties en snelle service

Vragen worden snel beantwoord en de service is erg vriendelijk. Ook de bezorging ging goed. En ze hebben hele mooie artikelen natuurlijk.

Mooie laarzen, snelle levering

Ik had direct de goede maat te pakken. Dus met retour en vragen geen ervaring.

Snelle service Goede kwaliteit Goede retour service

Super snelle levering

Wij zijn dol op 1 merk en die kopen we alleen bij boeties. Contact is top, als er iets is dan nemen ze je serieus en lossen het snel op. Wij hadden een te grote maat. Als tip juiste maat gaan bestellen dan heb je de volgende alweer in huis. Geld stond binnen 2 dagen op de bank.!

Vlotte verzending, keurige verpakking

Vlotte verzending, keurige verpakking. Mooie laarzen.

Snel, netjes

Snelle nette verzending. Bij vragen snel antwoord. Al vaker besteld, nooit problemen gehad.

Snelle levering, mooie producten

Snelle levering, mooie producten

Goed!

Boeties heeft een goede en snelle service en mooie artikelen.

Op vragen wordt zeer snel gereageerd en er wordt meegedacht. Verder hele mooie producten!

👌 Toppers 👍

Doordat ik zolang had getwijfeld welke cowboyboots ik wilde, (dat ga je altijd zien) was mijn maat niet meer beschikbaar. Na contact (mailtje) wist ik dat ze die gelukkig bij besteld worden, maar dat was 2 maand wachten. Voor mij goed, maar na ongeveer een halve maand later kon ik ze al bestellen. Ze houden je ondertussen goed op de hoogte, waardoor ik het gevoel had dat ik ze kende, het zijn echte toppers, een echte aanrader

Niks mis mee

Snelle levering, leuke laarzen!

Leuke site met leuke laarzen en veel keus, snelle levering en als het niet goed is kun je het makkelijk retourneren.

Zelfs in de kerstvakantie hele snelle levering en mooie spullen.

Top levering

Snelle levering en laarzen bevallen super goed.

Prachtige laarzen

Snel geleverd, top, blij mee

Gewoon goed, snelle levering fijne website!

Zorgvuldige en prettige afhandeling van mijn aankoop.

Vanaf de wijze waarop ik mijn aankoop kon doen tot en met het ontvangen van mijn aankoop is door mij zorgvuldig en prettig ervaren.

Mooie laarzen

Snelle levering mooie laarzen die je niet snel in een andere winkel vindt

Bericht gestuurd, snelle reactie Doen wat ze zeggen Mooi assortiment

Mooie laarzen en goede service.

Bestellen was gemakkelijk, de verzending en verpakking goed en met de laarzen ben ik heel blij.

Prima shop

Snelle levering. Had een vraag gemaild, snel antwoord en ook dat kosteloos en snel opgestuurd.

Great... fast .... nice shoes

Fast deliver. Nice contact. Beautiful shoes.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

111 Kanaaldijk-Noord