Goeie prosucten, sneller levering en goede hilp vanuit klantenservice bij vragen

Redelijk goed

Jammer dat men het wel okay vind als je al klant € 800 uit zet voor laarzen, maar dat ze niet bereid zijn om te 'ruilen'... voor de rest prima hoor, vlotte reactie op mijn vraag, de bestelde laarzen voldoen aan de verwachting!

Gewoon top!

Snelle levering, mooie laarzen!

Fantastic

Snelle levering, prachtige laarzen van zeer goede kwaliteit.

snelle servive

goede kwaliteit, snelle levering

Prachtige laarzen

Gekocht voor mn dochter haar bday, iedereen die ze zag was helemaal in love! Goeie stevige laarzen, kind is er blij mee!

Dit was zo fijn!

Ik heb een aankoop gedaan van witte cowboylaarzen en ze zijn geweldig! Ik wilde deze graag hebben maar waren overal uitverkocht behalve op boeties.nl. Snel geleverd en goed ingepakt!

De kinderlaarsjes zijn super mooi met de hand gemaakt helemaal van leer ja staat zo super mooi bij me dochter

Prima bezorging alleen overal 70 euro bij jullie 85

Beetje jammer

Veel keuze en snelle goede service. Doet wat ze beloven. Zijn zeer correct!

Snelle verzending mooie boots

Fijne winkel met enorm aanbod. Super vlotte bezorging en retour sturen is eenvoudig.

Uitstekende service

Bestelling snel in huis super geregeld

top

bestelling vlot in huis. prachtige laarzen!!!!

Fijne winkel

Fijne winkel met mooie laarzen. Goede service.

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie laarzen, goede kwaliteit en snel geleverd!

Uitstekend!

Goed advies, top laarzen en snelle levering.

Leuke laarzen en snel geleverd

Ik wou dat ik een heleboel laarzen kon kopen.

Mijn ervaring is. Ik had 2 paar laarsen besteld. Maat 40 en 41. Maat 40 is goed. Dus bestel ik alleen nog maar maat 40 of er moet wat aan de hand wezen. Bv. Ik raad je raad je aan om een maatje kleiner te nemen.

Goeie kwaliteit

Een goede en vlotte levering

Netjes afgeleverd!

Super voor al mijn laarzen

Heel leuke laarzen

Leuke en gemakkelijke laarzen

Goed en netjes

Goed snel en netjes verzonden Er zat zelfs een soort voet zakje bij voor als je moeilijk je laars in kom, wist niet dat dit bestond.

Erg goede service, denken met je mee...doen net dat beetje extra om de klant tegemoet te komen... Erg tevreden!

Mooie Sendra laarzen besteld. Snelle levering.

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire