Ik wacht al jaren op vegan laarzen

Dan geef ik 5 sterren

Zwarte halfhoge motorlaarzen met rits.

Snelle en accurate levering. Goed product

Super geregeld

fantastische laarzen

ik heb inmiddels 3 paar laarzen bij Boeties.nl gekocht. Geweldig aanbod en snelle levering.

Goede service, schoenen had ik super snel ontvangen. En ze zijn prachtig! Hele mooie leuke cowboylaarsjes voor m’n 3 jarige dochter!

Sendra boots

love these boots! These boots were comfortable from the first time I put them on, they look great, and are quite impressive. Have had numerous compliments on them.

Hele vlugge levering. Vriendelijke bediening vlug gerangeerd op mail. Zeker vrienden aanbevelen. Zoon bedrijven moesten er meer van zijn.

Erg tevreden

Ruime keuze, scherpe prijs en erg klantvriendelijk!

Vind het alleen zo jammer dat ik veel laarzen van Boeties tegenkom op Facebook, als ik Google naar laarzen, advertenties op Marktplaats etc etc maar er zijn veel laarzen die helemaal niet meer te leveren zijn en ook veel laarzen die op bijna geen enkele maat meer te koop zijn.

Super gave laarzen en zitten ook nog eens top

Super gave laarzen en zitten ook nog eens top Snelle levering

Snelle levering en laarzen zoals omschreven

De laarzen besteld en de volgende dag in huis. Maat omschrijving zoals het is en laarzen zoals omschreven.

gewoon top

Ik ben gaan passen in de winkel en heb diverse laarzen aangehad. Uiteindelijk nog niet kunnen beslissen over de kleur, dus later besteld via internet. De volgende dag al in huis. Heel erg blij met mijn laarzen!

Wat een gave cowboy laarsjes

Dit is de 2de keer geweest dat ik dezelfde cowboy laarsjes heb gekocht voor mijn dochter. De 2de keer uiteraard doordat ze uit de 1ste was gegroeid. De 1ste waren heel licht van kleur en de 2de een stuk donkerder van kleur waardoor het toch lijkt alsof ze totaal "nieuw" voor haar zijn, Enorm veel complimentjes krijgen we. Erg blij mee. Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Zeer snelle levering en hele mooie boots

Slecht

2 verschillende schoenmaat aangekregen en geen enkele meer beschikbaar , hoe kan zoiets gebeuren?

Van a tot z top!

Bestellen was simpel, afrekenen ging makkelijk en bezorging was ietwat laat, maar dat lag aan bezorger.

De laarzen zijn een Top product. Ik ben er heel erg blij mee. Ik denk niet dat dit mijn laatste bestelling is bij Boeties.

Super, snelle service en veel keuze.

Zeer tevreden met de aankoop. Op jullie site vond ik boots die je nergens anders vindt.

Fantastisch!

Vlugge levering en zeer mooie kwaliteit!

Uitstekende service

In de avond besteld, volgende ochtend binnen. Prachtige laarzen zoals op het plaatje. Overzichtelijke site, makkelijk bestellen.

Mooie kwaliteit en snelle service!

Ze zitten heerlijk!

laarzen

heel tevreden mooi en goed product en snelle levering

-snel -goede prijs/kwaliteit -mooie doos -supermooie laarzen, direct de goede maat

Super snelle levering!

Mooie laarzen en door de goede beschrijving altijd de goede maat binnen.

Mooie laarzen snelle bezorging

Mijn dochter van 7 jaar is gek op cowboylaarzen, nu al voor de tweede keer hier gekocht. Het zijn echt prachtige laarzen krijgen er veel complimenten over. Deze heb ik nog nooit in een winkel gevonden. En super snelle bezorging, we hadden ze al de volgende dag.

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire