Goed bedrijf, mooie laarzen en top service.

Snelle levering en hele mooie laarsjes

Snelle levering en hele mooie laarsjes

Snel geleverde perfecte laarzen

Snelle levering. Top laarzen. Heel blij mee. Zeker voor herhaling vatbaar!

Bijzonder mooie laarzen & in grote maat verkrijgbaar

Heel blij met de prachtige laarzen. Snelle service. Topkwaliteit. Unieke modellen. En in grote maat verkrijgbaar, wat normaliter lastig is.

Vrolijk verpakt, snel verzonden en vooral dupermooie laarsjes!

Goede kwaliteit en service

Snelle levering, mooie laarzen, regelmatig goede aanbiedingen, vriendelijke mensen!

boven verwachting

Super blij met mijn laarzen, zitten heerlijk. Informatie en foto waren precies wat het was. Keurig verpakt en verzonden. top !

Leuke site snelle levering

Altijd top!!

Altijd supermooie laarzen, schoenen bij boeties.nl en als er iets niet in orde is ook superservice en netjes opgelost!

Ik had nog een tegoedbon en die hebben ze netjes achteraf nog verrekend. Goede service.

Zeer tevreden over de laarzen, mooie pasvorm en goede prijs-kwaliteit verhouding!

toppie

snel en netjes geleverd, juist advies en als service plastic pasvoetjes erbij…

bonne expérience

la botte était très jolie mais malheureusement trop serré. pourtant ma fille est mince avec le pied fin. Après le renvois j’ai été remboursé rapidement c’est top !

Ben zeer tevreden mooie laarzen en snel geleverd

Uitstekende afhandeling van mijn bestelling

Uitstekende verzorgingshuis van mijn bestelling

Een leuke en fijne webwinkel.

Het is een fijne winkel om te shoppen. Met de meest gave schoenen. Ik heb alleen een aantal dingen die ik zelf altijd fijn vind in een webshop en dat zijn dat je een account hebt waar je kan zien hoe het met je bestellingen en betalingen zit en dat je makkelijker kan zien of je maat weer op voorraad komt en niet dat je eerst moet mailen. Wat ik wel heel fijn vind dat er pasvoetjes bij de bestelling zitten dat kende ik nog helemaal niet maar het is wel een hele fijne uitvinding.

Een eerlijk, betrouwbaar adres.

Op advies van "boeties", omdat ze groot uitvallen, een maat kleinere leren laarsjes besteld. Normaal heb ik 41,5/42. Dus maar 41 besteld. En inderdaad nog te groot en na retouraanvraag via de mail, teruggestuurd. Retour sticker war er bij. (Super) en maat 40 besteld. Linker is zelfs nog ietsje pietsje te groot, rechts knelt iets, maar moet uitlopen. Dat zal wel goed komen. En een week later keurig het geld van het eerste paar terug ontvangen. Keurig. Een top bedrijf.

Snelle levering en mooie laarzen

Heel blij met m'n laarzen!

super

snelle reactie alles beantwoord en super blij met mijn laarzen

Snel en goede service.

Hele mooie laarzen, retourneren gemakkelijk en snel. Heel tevreden

Perfecte service

Snelle levering en ook snelle en correcte afhandeling van de retouren. Het product was ook wat ik ervan verwacht had.

Super schoenen snel geleverd!

Super kwaliteit

Makkelijk bestellen, goede service. Mocht iets niet duidelijk zijn of niet goed zijn is het makkelijk op te lossen of te retourneren. Altijd vriendelijk. Heel fijn om bij boeties te bestellen. Top winkel

Geweldige laarsjes

Ze zitten heerlijk

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire