Ik ga mijn laarzen nergens anders meer kopen

Geweldige service en geweldige laarzen

Perfect!

Snelle levering en prima verpakt!

Snel levering Goed product

Mooie schoenen en prima levering!

De schoenen waren wat ik ervan verwachtte en het pakket was goed verzorgd en snel geleverd!

prima service, inclusief dienst na verkoop.

Schoenen netjes geleverd, 1 paar was te klein. Geen probleem bij het terugsturen en de terugbetaling. Alles zeer professioneel.

Gewoon goed, snelle service en mooie producten

Gave boots van Sendra, helemaal blij!

Snelle levering prima service

Snelle verzending en goede communicatie!

leuke laarzen

hele mooie laarzen voor een leuke prijs ! Levering was snel.

Snelle levering en correcte klantenservice

Levering van bestelling was prima. Hulp achteraf door klantenservice was correct en prettig.

Geweldige laars

Ze zijn een streling voor het oog en ze lopen fantastisch

Snel geleverd, kwaliteit product prima

Snelle levering en veel keuze!

Boeties is echt de winkel van men dromen! I love everything! Mijn collecties cowboy boots is gewoon... uit de hand aan het lopen haha, thank you boeties! Lots of love !

Is goed. Snel. Korrekt.

Het enige da ik fijn zou vinden heb al verschillende dingen aangekocht da ik eens een korting on krijg voor een volgende aankoop! Voor de rest alles perfekt!

Gave laarzen, snel geleverd

Een gaaf assortiment van kwaliteitslaarzen. Ook nog eens snel geleverd. Ik ben blij!

Snel, correct en ontzettend klantvriendelijk

Erg goede ervaring met site, en artikelen. Niet geld geld retour, of een andere oplossing. Altijd even vriendelijk en correct.

prima bedrijf en snelle levering!

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. De laarzen zijn prachtig en werden heel snel geleverd.

Eindelijk de mooie en aparte (cowboy) laarzen!

Goede website, maten tabel klopt, voor elke smaak genoeg keus: van goedkoop naar duur. Prima kwaliteit.

Besteld en goed afgeleverd zoals beloofd werd.

Alles naar wens

Alles naar wens

Te gekke laarsjes en snelle bezorging!

Te gekke laarsjes en snelle bezorging!

Echt super

Superservice

Boeties is dé winkel voor mooie westernlaarzen. De eerste laarzen helaas retour moeten sturen vanwege de maat maar dat gaat heel makkelijk. Heb nu hele mooie leren laarzen van top kwaliteit! Deze winkel is zeker een aanrader@!

Heb de zwarte bronx laarsjes met riempjes en een puntneus. Heerlijk zacht leer. En zacht kussentje onder de bal van mijn voet. Stoere laarsjes past overal bij. Heel blij ermee

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire