Snelle levering mooie kwaliteit laarzen

De laarzen werden snel geleverd. Fijn kinderschoenen in grote maten. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Goed!

Snelle service. Mooie spullen

Goede en snelle service

Super blij mee

Fantastisch!

Snel geleverd, goed verpakt en prachtige laarzen. Had drie paar besteld en dacht te kunnen kiezen. Dat laatste is niet gelukt. Blij met de laarzen, ik spaar voor het volgende paar.

Snel en netjes verpakt bezorgd.

Snel verzonden!

Ook in Corona tijd een zeer snelle verzending, top!

Heel tevreden!

Wat een mooie schoenen!! Ik heb meerdere laarzen besteld bij boeties, snelle en goeie levering. Helaas ook wel eens een paar moeten ruilen omdat de maat toch niet goed was. Dat gaat ook heel makkelijk en snel. Ik ben een tevreden klant en kom zeker weer terug!

Mooie laarzen...snelle levering

Laarzen zoals op de site bechreven...goede qualiteit leer..stevige laarzen en super snelle levering.

Mooie laarzen en snelle levering

Goede kwaliteit prijs en super snelle levering!

Goede kwaliteit prijs en super snelle levering!

What u see is what you get

Site geeft realistisch beeld van de producten met helder beeldmateriaal, omschrijving en pasvorm. Prima bestelsysteem en dito levering!

Juiste artikel.

Precies zoals het op de foto staat, de laarzen die ik besteld heb.

SUPER!!

Super snelle bezorging, had ze de volgende dag al in huis. De schoenen zijn erg mooi en zitten heerlijk!

Snelle levering en super mooie laarzen

Snelle levering en super mooie laarzen! Eerst heb ik er twee paar gekozen want ik kon niet kiezen! daarna nog 1 extra besteld! Te mooi!

Lang moeten wachten

Mooie laarzen maar heel lang voor de levering moeten wachten

Super mooie laarzen, was het wachten waard! Super blij mee!

Prachtige la pintura laarzen in de voorverkoop gekocht. Perfect op de hoogte gehouden via mail en extra informatie via de app. Super leuke foto's ontvangen van de voorverkoop laarzen. Fijn om zo een goede keuze te kunnen maken. De schachten zijn wat smaller dan de andere La Pintura laarzen. Ik heb hele dunne kuiten, dus nog steeds niet helemaal aansluitend, maar dat hoeft ook niet perse met cowboy boots. Passen perfect bij mijn jeans, jurken en rokken. Super blij mee!

Geweldige winkel en fijne hulp

De schoenen die ik besteld had waren te groot voor mijn dochter, dat kan, geen probleem. Aansluitend heb ik deze schoenen terug gestuurd. Terugbetaling volgde snel. Goed!! Nieuwe bestelling ook snel en correct ontvangen. Dochter heel blij. Wij natuurlijk ook blij. Mooie en goede schoenen voor kinderen, fijne hulp bij vragen.

goed materiaal

goed materiaal mooie afwerking

In één woord geweldig!

Bestellen bij Boeties is simpel en eenvoudig. De levering is stipt zoals beloofd en het assortiment is geweldig. Ik ga er in de toekomst weer bestellen.

Super snelle levering

Hele mooie laarzen gekocht van Bronx. Super snel geleverd en met een persoonlijk brief erbij!

Hartstikke tevreden!

Precies wat ik ervan verwachtte

De pasvorm van La Pintura laarzen is perfect, het was een snelle levering en de laarzen zien er precies zo uit als op de site.

Heeft langer dan 1 maand geduurd, voor ik mijn laarzen heb ontvangen.

Op zich goed, duurde alleen veel te lang. Heb wel een melding gekregen dat het lang zou duren, dat dan weer wel. Uiteindelijk de laarzen retour gestuurd, voldeden niet aan mijn verwachting.

Super snelle levering

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire