Heel tevreden

Superblij met men boots, snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering en supergave laarzen verkrijgbaar!

Prachtige laarzen en zeer goede prijskwaliteit verhouding. Altijd op tijd geleverd in een mooie verpakking. Ik koop hier graag en regelmatig.

Helemaal happy

Echt fantastische laarzen, super klantenservice. Als ik 10 sterren kon geven deed ik dat ook

snelle bediening en goeie kwaliteit van laarzen

snel geleverd en goede kwaliteit van laarzen,zitten makkelijk

Goede, vlotte service!

Snelle levering. Product voldoet aan de verwachting. Ook het deel van de bestelling dat gertouneerd is, werd snel verwerkt.

Super service!!

Ik zat in buitenland en had een vraag over bestelling. Werd meteen gereageerd en geregeld. Hartstikke vriendelijk. Snelle nette levering! Top!!

Prima levering van prachtige cowboylaarzen

Levering was prima, via de mail notificaties en de cowboylaarzen zijn echt prachtig en zitten heerlijk. Ik had besteld 36,5 in de laars staat 35,5 en aangezien ik maat 35 heb maar een brede voet paste ze echt perfect. Deze site ga ik in de gaten houden voor meer mooie laarzen.

Super mooie laarzen.

Mooie laarzen en een snelle levering. Retourzending top geregeld!

Super gave laarzen en lekker snel in huis

Goeie prosucten, sneller levering en goede hilp vanuit klantenservice bij vragen

Redelijk goed

Jammer dat men het wel okay vind als je al klant € 800 uit zet voor laarzen, maar dat ze niet bereid zijn om te 'ruilen'... voor de rest prima hoor, vlotte reactie op mijn vraag, de bestelde laarzen voldoen aan de verwachting!

Gewoon top!

Snelle levering, mooie laarzen!

Fantastic

Snelle levering, prachtige laarzen van zeer goede kwaliteit.

snelle servive

goede kwaliteit, snelle levering

Prachtige laarzen

Gekocht voor mn dochter haar bday, iedereen die ze zag was helemaal in love! Goeie stevige laarzen, kind is er blij mee!

Dit was zo fijn!

Ik heb een aankoop gedaan van witte cowboylaarzen en ze zijn geweldig! Ik wilde deze graag hebben maar waren overal uitverkocht behalve op boeties.nl. Snel geleverd en goed ingepakt!

De kinderlaarsjes zijn super mooi met de hand gemaakt helemaal van leer ja staat zo super mooi bij me dochter

Prima bezorging alleen overal 70 euro bij jullie 85

Beetje jammer

Veel keuze en snelle goede service. Doet wat ze beloven. Zijn zeer correct!

Snelle verzending mooie boots

Fijne winkel met enorm aanbod. Super vlotte bezorging en retour sturen is eenvoudig.

Uitstekende service

Bestelling snel in huis super geregeld

top

bestelling vlot in huis. prachtige laarzen!!!!

Fijne winkel

Fijne winkel met mooie laarzen. Goede service.

Kanaaldijk-Noord 111

5642JA Eindhoven

Over Boeties.nl

Boeties.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in mode en schoenen voor dames. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van diverse merken. Boeties.nl richt zich op het bieden van trendy en betaalbare mode, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering, zodat klanten gemakkelijk de laatste mode kunnen aanschaffen voor elke gelegenheid.