Very good

Very quick delivered, shoes as described and in a good quality. My daughter loved it.

Favoriete schoenenwinkel

Hoeveel cowboylaarzen kan een mens hebben? Ik heb er heel wat en ze komen bijna allemaal van Boeties. Snelle levering, mooie producten en wil je een keer ruilen of retourneren dan is dat ook geen probleem. Ook dit wordt snel en keurig afgehandeld.

Ik bestel elk jaar laarzen voor me tweeling meiden..

Alleen maar lof!!

Snelle levering en mijn droom boots zijn prachtig en zitten heerlijk!!

Prachtige Sendra laarzen

Snelle reactie op mails en snelle levering. Sendra boots zijn sowieso altijd prachtig en goede kwaliteit. Wel prijzig, maar ze blijven mooi!

Super zeer goed perfect

Bestelling gedaan voor schoenen van Sendra voor mijn man. Even gemaild want ik had twijfels over de maat. Maar omdat het een kerst kado zou zijn kon ik ze niet binnen 2 weken terug sturen en deugde ook niet te wachten met bestellen want het waren de laatste in de sale . Zeer vriendelijke mail terug gekregen. Dat het geen probleem was om ze na de kerst maar voor het nieuwe jaar terug te sturen mocht de maat niet goed zijn. Dat vind ik nou echt super service. Mailde ook heel snel terug trouwens. Eenmaal uitgepakt met kerst. Maat was perfect en mijn man is helemaal verliefd op zijn Sendra schoenen die hij naast zijn boots veel draagt. Hij gaat er het liefst nog mee slapen haha. Dus hele tevreden klant hier!! En de volgende bestel ik zeker weer bij Boeties

top collectie en super service !

hele mooie collectie, ook met merken en modellen die je elders niet kunt kopen ! steeds weer heel erg blij met mijn aankoop.

Helemaal top

Topzaak!!! Uitstekende service, prachtige producten.

Topzaak!!

Mooiste collectie ever

SUPER

snel geleverd, gekregen wat ik wou en netjes verpakt en belangrijkste: geweldige laarzen

Mooie laarzen, snel in huis

Aantal malen laarzen bij Boeties besteld. Altijd mooi en goede kwaliteit. Levering door DHL correct en snel met de mogelijkheid voorafgaand een bezorgafspraak te maken. Gewoon top!

Mega snelle levering + goed kwaliteit.

Snelle levering en mooie laarzen

Supersnelle verzending

Supersnel verzonden. Ik had de enkellaarsjes net een uurtje besteld ofzo

Perfect!

Perfect geregeld!

Leuke boots

Zeer leuke boots, leuke website en snelle levering

fijne website snelle levering

uitgebreide collectie en snelle levering. voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

fijne service , kwalitatief mooie merken

Gebruiksvriendelijke website met mooie merken , zeer snelle levering. Bij eventuele vragen goed bereikbaar. Prima service.

Snelle bezorging van een geweldig product!

Snelle levering, geweldige laarzen! #blijmetmijnsendra’s

Een super firma had na mijn bestelling nog een vraag heb ze gebeld ze waren zo behulpzaam en vriendelijk een dikke tien Vriendelijke groeten Mieke van bree

Perfecte en snelle levering

Ik ben heel blij met mijn nieuwe laarzen, goed verpakt, snelle levering. Zou zeker nog keer bestellen bij Boeties.

Ondanks dat het zaterdagavond was, kreeg ik heel snel antwoord op mijn vraag via Whatsapp en werd de prijs ook snel aangepast op de website. Ik heb dan ook gelijk de bestelling kunnen doen en had een paar dagen later mijn mooie laarzen in huis.

Duidelijk bestelproces en hele snelle levering. Zeer tevreden

Kanaaldijk-Noord 111

5642JA Eindhoven

Over Boeties.nl

Boeties.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in mode en schoenen voor dames. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van diverse merken. Boeties.nl richt zich op het bieden van trendy en betaalbare mode, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering, zodat klanten gemakkelijk de laatste mode kunnen aanschaffen voor elke gelegenheid.