snelle en goede levering

mijn bestelling werd netjes en snel geleverd

Snelle en correct levering

Snelle en correct levering

Zeer mooie laarzen

Goede kwaliteit

Geweldige laarzen en geweldige website!!!

Ik heb recent twee paar laarzen gekocht via Boeties.nl. Wat een top website met zeer goede en snelle service. Ik bestel mijn laarzen in de toekomst alleen nog maar via Boeties.nl en kan dat iedereen aanbevelen ;).

Prima laarzen

Prima laarzen die had ik al een hele tijd willen aanschaffen. Groeten Kees

Perfecte laarzen

Perfecte laarzen die de volgende dag al geleverd werden!

Echt een aanrader!

Ten eerste scherp geprijsd! verder heb ik een paar keer contact gehad met de klantenservice en zijn vragen/opmerkingen vriendelijk en super snel in behandeling genomen, echt top!

fantastisch

echt leuk mijn laarzen en vlotte levering ..top..

Snelle levering, Prima service!

De bestelling werd vlot geleverd. Een klein probleempje was snel opgelost! Ook telefonisch is het bedrijf goed te benaderen. En als belangrijkste: Prachtige kwaliteitsproducten!!!

Mooie produkten, snelle levering

Blijven vriendelijk

en blijven communiceren. Zo hoor je ook met klanten om te gaan. Helemaal weg van de boeties. Zelf heb ik een paar licht groene. Je ruikt het leer heel goed.

Parcel not yet received

very disapointed

• Would you recommend us? No

Totaal verliep alles snel en goed!

Bestellen en levering verliep snel en goed!

Helemaal goed!

Goed prijs/kwaliteit, snel geleverd. Tevreden!

Toppie

Zeer mooie laarzen en een toppie voor boeties ! Snel en goed geleverd met een lief kaartje erbij.

Snelle levering, keurig en veilig verpakt, helemaal blij met mijn bestelling, kortom, Hele goede service.

Fijne website makkelijk bestellen en prettige aflevering.

Op tijd en keurig geleverd !

Prima service, snelle levering

Prima service, snelle levering

super

mijnlaarzen waren geweldig super gaaf

Goed verpakt en snelle levering. Boots waren in het echt mooier dan op de foto's!

Prachtige schoenen, supergoede service

Prachtige laarzen gekocht. Omschrijving van laarzen en maat klopte helemaal. Toen de bezorger per ongeluk een dag extra met de schoenen had rondgereden en ze dus even ”zoek” waren, kreeg ik zelfs op zondag reactie van Booties om te helpen de schoenen te lokaliseren. Topservice!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit laarzen.

Mooie kwaliteit laarzen die snel werden geleverd.

Superr!!

Erg goeie kwaliteit cowboylaarzen, in alle soorten en maten. Ik zelf had hoge witte laarzen besteld met mooi borduurwerk erop en een gouden randje, voor onder m’n trouwjurk ,maakte het helemaal af! Lopen ook super fijn, na een paar daagjes inlopen. Ik wil meer !! ‘:D

Kanaaldijk-Noord 111

5642JA Eindhoven

Over Boeties.nl

Boeties.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in mode en schoenen voor dames. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van diverse merken. Boeties.nl richt zich op het bieden van trendy en betaalbare mode, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering, zodat klanten gemakkelijk de laatste mode kunnen aanschaffen voor elke gelegenheid.