goede communicatie, snelle levering, heerlijke schoenen!

goede communicatie, snelle levering, heerlijke schoenen!

Was snelle reactie nette service

Altijd fijn laarzen kopen

Super laarzen en fijne vlotte service en contact.

Snelle levering en de laarzen zijn zoals ze ze tonen.Super blij mee en is ook niet de laatste keer dat ik iets bestel

Super leuke originele laarsjes

En fijne snelle levering. Happy!

Prachtige laarzen

De beschrijving van de maat klopt precies. Erg prettig!

Super snelle levering

Tot 2 keer toe mooie set laarzen ontvangen. Mooie kwaliteit, snelle levering.

Perfect geholpen en via mail advies gekregen. Top

Super makkelijk besteld!

Besteld voor de oudste dochters en mijn vrouw en snel geleverd.

Zoals afgesproken

Snelle levering, mooie laarsjes. In het verleden ook al eens in Eindhoven geweest, super service!

Super goed!

Helemaal super

Altijd toffe laarzen en niks te veel gevraagd, halen alles uit voor je! Echt superservice!

In de middag besteld volgende dag al in huis

Goede kwaliteit schoen, je ziet wat je krijgt.

Super boeties

Zijn heel leuke laarzen

supersnelle fijne service

Fijne shop, hele goede service. Lief personeel.

Makkelijk besteld, via ideal betaald en de volgende dag al in huis.

Duidelijke site en snelle levering

Ik had een vraag en deze werd gelijk netjes beantwoord. Super veel keuze van verschillende merken.

Prima levering

En prima shop. Netjes, correct en mooie laarzen.

Hele mooie laarzen en volgende dag in huis

2 paar laarzen besteld. Beide heel mooi, maar 1 paste niet goed. Mail gestuurd en kan zonder probleem gratis retourneren via DHL

Mooie laarzen. Goede service.

Ik kon meerdere paren bestellen met AfterPay, thuis passen en retourneren wat niet paste of toch niet naar mijn smaak was. Gratis retourneren met DHL. Zo hoefde ik alleen de laarzen die goed waren te betalen aan AfterPay. Zeer tevreden ook over mijn mailwisseling met de eigenaresse.

Snel geleverd en prachtige laarzen.

Gewoon goed!

Super mooie kinder laarzen besteld. Netjes verzonden. Helemaal goed.

Mega klantvriendelijk

Ik had een probleem met laarzen van Sendra. En ik kreeg meteen nieuwe. Jullie klant vriendelijkheid is echt top en mijn volgende paar zal ik dan ook zeker bij boeties.nu kopen.

Love it!

Had een foutje gemaakt in het bezorg adres, even gemaild erover en kreeg super snel antwoord. Goede service !

Kanaaldijk-Noord 111

5642JA Eindhoven

Over Boeties.nl

Boeties.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in mode en schoenen voor dames. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van diverse merken. Boeties.nl richt zich op het bieden van trendy en betaalbare mode, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering, zodat klanten gemakkelijk de laatste mode kunnen aanschaffen voor elke gelegenheid.