Is goed. Snel. Korrekt.

Het enige da ik fijn zou vinden heb al verschillende dingen aangekocht da ik eens een korting on krijg voor een volgende aankoop! Voor de rest alles perfekt!

Gave laarzen, snel geleverd

Een gaaf assortiment van kwaliteitslaarzen. Ook nog eens snel geleverd. Ik ben blij!

Snel, correct en ontzettend klantvriendelijk

Erg goede ervaring met site, en artikelen. Niet geld geld retour, of een andere oplossing. Altijd even vriendelijk en correct.

prima bedrijf en snelle levering!

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. De laarzen zijn prachtig en werden heel snel geleverd.

Eindelijk de mooie en aparte (cowboy) laarzen!

Goede website, maten tabel klopt, voor elke smaak genoeg keus: van goedkoop naar duur. Prima kwaliteit.

Besteld en goed afgeleverd zoals beloofd werd.

Alles naar wens

Alles naar wens

Te gekke laarsjes en snelle bezorging!

Te gekke laarsjes en snelle bezorging!

Echt super

Superservice

Boeties is dé winkel voor mooie westernlaarzen. De eerste laarzen helaas retour moeten sturen vanwege de maat maar dat gaat heel makkelijk. Heb nu hele mooie leren laarzen van top kwaliteit! Deze winkel is zeker een aanrader@!

Heb de zwarte bronx laarsjes met riempjes en een puntneus. Heerlijk zacht leer. En zacht kussentje onder de bal van mijn voet. Stoere laarsjes past overal bij. Heel blij ermee

Veel keus super vriendelijk top service en snelle levering

Top service en mooie boots/laarzen

Dus...snel bezorgen kan dus echt wel ! Eergisteren besteld en kon 2 dagen later mijn cowboylaarzen ophalen bij het DHL punt. Dat is pas service. Cowboylaarzen van DWRS bestel, schitterend ! goede kwaliteit en zitten ook goed, dus..qua maat, ze vallen zoals de maat De moeite waard om te bestellen

Mooie laarzen, snelle levering!

Mooie laarzen, goede pasvorm. Ze zien eruit zoals op de foto. Ik had de laarzen de volgende dag in huis. Mooie, grote collectie, ik kom zeker terug!

Uitstekende dienstverlening

Besteld en op tijd geleverd!

Snelle levering, netjes verpakt.

Heel tevreden met de laarzen, snel geleverd.

De laarzen zijn precies zoals afgebeeld. Zijn leuk om te zien, zitten lekker.

Blij Blij blij

Dinsdag besteld, woensdag al binnen. Ook de maat en kwaliteit is top!top!

Super snelle levering, achteraf betalen service. Kwalteit echt top! Cowboylaarzen gekocht, wel 1 maatje groter. Ben er superblij mee

Top!!!

Zeer mooi laarsjes, echt perfect! Snelle levering.

Was mijn eerste bestelling, maar voor herhaling vatbaar.

Geweldige laarzen, Goede omschrijving van de laars, En snel in huis naar bestelling.

Goede service. Ook de retour is zonder problemen verlopen.

Mooie laars. Ben er wild van. Perfecte levering en mooi verpakt.

Goede en snelle levering

Ruime keuze, snelle levering en goed verpakt

Kanaaldijk-Noord 111

5642JA Eindhoven

Over Boeties.nl

Boeties.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in mode en schoenen voor dames. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van diverse merken. Boeties.nl richt zich op het bieden van trendy en betaalbare mode, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering, zodat klanten gemakkelijk de laatste mode kunnen aanschaffen voor elke gelegenheid.