Snelle levering en super mooie laarzen

Snelle levering en super mooie laarzen! Eerst heb ik er twee paar gekozen want ik kon niet kiezen! daarna nog 1 extra besteld! Te mooi!

Lang moeten wachten

Mooie laarzen maar heel lang voor de levering moeten wachten

Super mooie laarzen, was het wachten waard! Super blij mee!

Prachtige la pintura laarzen in de voorverkoop gekocht. Perfect op de hoogte gehouden via mail en extra informatie via de app. Super leuke foto's ontvangen van de voorverkoop laarzen. Fijn om zo een goede keuze te kunnen maken. De schachten zijn wat smaller dan de andere La Pintura laarzen. Ik heb hele dunne kuiten, dus nog steeds niet helemaal aansluitend, maar dat hoeft ook niet perse met cowboy boots. Passen perfect bij mijn jeans, jurken en rokken. Super blij mee!

Geweldige winkel en fijne hulp

De schoenen die ik besteld had waren te groot voor mijn dochter, dat kan, geen probleem. Aansluitend heb ik deze schoenen terug gestuurd. Terugbetaling volgde snel. Goed!! Nieuwe bestelling ook snel en correct ontvangen. Dochter heel blij. Wij natuurlijk ook blij. Mooie en goede schoenen voor kinderen, fijne hulp bij vragen.

goed materiaal

goed materiaal mooie afwerking

In één woord geweldig!

Bestellen bij Boeties is simpel en eenvoudig. De levering is stipt zoals beloofd en het assortiment is geweldig. Ik ga er in de toekomst weer bestellen.

Super snelle levering

Hele mooie laarzen gekocht van Bronx. Super snel geleverd en met een persoonlijk brief erbij!

Hartstikke tevreden!

Precies wat ik ervan verwachtte

De pasvorm van La Pintura laarzen is perfect, het was een snelle levering en de laarzen zien er precies zo uit als op de site.

Heeft langer dan 1 maand geduurd, voor ik mijn laarzen heb ontvangen.

Op zich goed, duurde alleen veel te lang. Heb wel een melding gekregen dat het lang zou duren, dat dan weer wel. Uiteindelijk de laarzen retour gestuurd, voldeden niet aan mijn verwachting.

Super snelle levering

Makkelijke website, snelle levering

Erg goed.

Levering snel binnen, retouren werden snel afgehandeld. Schoenen zijn super, al is de maatvoering erg lastig. Beide paren moeten omruilen voor een maat groter en en een maat kleiner.

Goed en snel geleverd

Super goed gegaan. Had ze alleen 1 dag voor kerst besteld. Maar na de kerst waren ze er gelijk. En prachtige laarzen. Precies zoals op de foto. Zal zeker mn volgende paar laarzen weer bij jullie kopen. Groetjes Ann

Echt superservice!!!

Ik wilde een paar laarzen bestellen. Die bleken helaas niet meer voorradig in mijn maat. De medewerkster gaf mij uit eigener beweging de namen van twee andere bedrijven door, plus websites en e-mailadressen (!), met de tip daar snel contact mee op te nemen. Zo gezegd, zo gedaan. De een had ze niet meer, de ander, S-ter.nl, nog wel. Ook daar ben ik fantastisch geholpen. Echt hartverwarmend! Ik wens deze ondernemers alle goeds toe in deze coronatijd, keep up the good work!

Mooie laarzen

Goede service, mooie collectie

Ik kocht 2 paar laarzen. Een was perfect, superblij mee. De ander zat iets minder fijn (wel heel mooi) en heb ik geretourneerd. Prima afgehandeld.

The site to be!

Voor iedereen die van cowboylaarzen houdt!

Mooie laarzen, goeie service

Laarzen zijn kwalitatief goed, zien er mooi uit. Handig zakje om ze makkelijk aan te krijgen. Snel en goed verpakt geleverd!

Vlotte afhandeling

Wat een gave webshop met een prachtige collectie in alle kleuren van de regenboog. Als je vragen hebt is de service top en ook nog eens heel persoonlijk. I love it!!!

Goede service en snel geleverd.

Snelle nette service! Mooie laarzen

Gekregen wat ik besteld heb. Een paar schitterende laarzen. Topkwaliteit

Gekregen wat ik besteld heb. Een paar schitterende laarzen. Topkwaliteit

Super Sendra laarzen !

Bijzonder fraaie Sendra’s ! Goede prijs & snelle levering :)

Kanaaldijk-Noord 111

5642JA Eindhoven

Over Boeties.nl

Boeties.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in mode en schoenen voor dames. Het assortiment omvat een breed scala aan stijlvolle kleding, schoenen, tassen en accessoires van diverse merken. Boeties.nl richt zich op het bieden van trendy en betaalbare mode, met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en snelle levering, zodat klanten gemakkelijk de laatste mode kunnen aanschaffen voor elke gelegenheid.