Filter

Super service en fijn contact gehad

Goede service!

Bij klacht wordt er snel gehandeld om de klant tevreden te stellen. Wij zijn zeer tevreden!

Priima

Top, omdat ik er leuke laarsjes heb kunnen kopen met de maat 43. Niet te vinden.. Besteld, achteraf betaald en binnen no time bezorgd. Vriendelijke grt, El

Duidelijke site en snelle levering

Goeie site, duidelijke omschrijvingen en snel geleverd. Top!

Zeer tevreden !! Blij met Boeties

Snelle service mooie kwakiteit laarsjes echte fan van boeties en al de nodige soorten gekocht .

Snel bezorgd en mooie laarzen!

Snel bezorgd en mooie laarzen!

De maat viel zoals beschreven en een mooie laars met goede pasvorm

Snelle levering en makkelijk retourneren

Goede service!

Mooie laarzen, snelle levering. Fijne behandeling!

Mooie laarzen, snelle levering. Fijne behandeling!

Helaas waren de laarsjes niet wat ik er van verwacht had.

De verzorging van de levering en de levering zelf waren prima. Helaas waren de laarsjes voor mij toch wat te jeugdig. Het is moeilijk leren laarsjes vóór de zomer te vinden. De meeste laarsjes op internet hebben voor dat seizoen een suède uitvoering. Het liefst zag ik gewoon leer, fijn om te onderhouden.

Snelle bezorging, correcte retourafhandeling.

Mooie laarzen en snelle levering!

Hele leuke en mooie laarzen

Prima en snel levering

Supersnelle levering! Heel goed verpakt! Zo blij mee.

Keuze is reuze

Voor ieder wat wils'. Alle kleuren laarzen' hoog en laag. Duidelijke omschrijving bij de laarzen. Bestellen makkelijk via deze webshop' volgende dag al in huis. Mijn gekochten enkel laarzen zitten als gegoten en ik kan er ook lekker op line dansen

De laarzen zitten geweldig. Ze zijn heel goed met het rijden

Leuke laarzen besteld betaald en ontvangen. Duidelijk en snelle afhandeling. Ik ben blij, aanrader!

Correcte levering

Alles werd correct geleverd en retour verliep vlot

Super!!

Onwijs blij met mijn laarzen!!! Ik ontving de laarzen waarvan 1 een plekje had. Contact opgenomen en onwijs snel geholpen en verholpen. Via app contact gehad waar super snel op gereageerd werd. Bestelling kwam sowieso heel snel binnen. Toppers!!!

Mooie laarzen, snel geleverd!

prima!

Maat kleiner was idd goed zoals ze zeiden

Snelle levering, product precies zoals op de foto’s

Mijn kleindochter was superblij met haar laarsjes.

Prachtige laarzen en geweldige service

Top webshop

Supersnelle levering, geweldige laarzen gevonden.

Top!!

Goede en snelle service

Ruime keuze, goede service.

Boots pastten me niet, retour gestuurd. Had dan ook niet naar de schachtmaat gekeken bij het bestellen, enkel het model en de maat. Snelle en goede afhandeling van de retour. Zo'n ruime en mooie keuze...daarom ga ik naar de fysieke winkel gaan in Son en Breugel :-)

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA