Filter

Mooie overzichtelijke webshop. Had nog vragen over de laarzen, deze zijn snel en goed beantwoord. Zou zeker niet twijfelen om hier opnieuw een aankoop te doen of ze aan te raden. In een woord: top!

Snelle en goede service

Schoenen heel netjes verpakt, in leuk papier/folie. Snelle levering met retoursticker. Schoenen zoals op de foto.

Goede service en mooie laarsjes!

Erg snel binnen en een erg goede prijs!

Fantastisch!

Uitzonderlijk snel en prachtige laarzen. Overtrof mijn verwachtingen!

Leuke verpakking goede kwaliteit

Leuke verpakking goede kwaliteit blij mee

Supersnelle service en hele goede kwaliteit

Erg blij met de snelle service en mega kwaliteit laarsjes

Super goede service

Echt top service bij Boeties! Hele mooie collectie schoenen. We zijn vandaag heel goed geadviseerd en super geholpen. Mijn dochters lopen er weer geweldig knap bij met hun stoere laarzen van Boeties! Ik beveel Boeties zeker aan!

Fantastische communicatie. Fijn contact om de laarzen te krijgen die ik zo graag wou :)

Heel blij met de laarzen. Snelle levering. Ben alweer aan het kijken voor nog een paar maar kan niet kiezen

Precies geleverd wat ik hoopte, top!

Mooie laarzen, precies wat ik wilde. Lekker snel.

Geweldige laarzen

Voor het eerst dat geweldige laarzen zonder moeite aan kan..ze zitten als sloffen Overal waar ik kom krijg ik complimenten dat het mooie laarzen zijn. Ben Heel erg tevreden en een snelle levering Ik raad Boeties bij iedereen aan

Fantastisch!

Weer erg blij met mijn bij boeties.nl aangeschafte laarzen. Kwaliteit is zeer goed, van zowel de laarzen als de webwinkel.

Top kwaliteit laarzen!!

Fantastisch mooie laarzen ontvangen die behoorlijk uniek zijn. Top!!

Goede communicatie, snelle levering

Mooie schoen

Ik vond het jammer dat de schoen want breed was en dat die afglipte ookal nam ik een maat kleiner nog kleiner kon ik niet gaan want anders was de lengte te smal

Goede webshop

Maken waar wat ze beloven. Een vraag is duidelijk en snel beantwoordt.

Alles vlekkeloos!

Snel besteld en snel verstuurd. Erg blij!

Perfecte levering mooie laarzen

Perfecte levering, super snel binnen 24 uur en de laarzen waren mooi en zaten prima .

Ik ben zeer tevreden over de schitterende verpakking bij de levering.

Ik ben zeer tevreden over de schitterende verpakking bij de levering van mijn superrrrrrrrr mooie kwaliteits laarzen.

prettige service

vriendelijk contact gehad, goed geholpen

Top ervaring

Top ervaring

Top aankoop

Mijn dochter is erg blij met de aanschaf van de La Pintura laarzen. Ze lopen prima en zijn mooi afgewerkt. Ook was er sprake van een snelle levering.

Superwebshop

Ik vind Boeties.nl een heel gave webshopm met een geweldige collectie! En niet alleen het assortiment is top; ook de bereikbaarheid en de klantenservice, want als je ergens een vraag over hebt of je wilt de exacte maten van een laarsje weten, dan heb je heel snel antwoord! En je hebt je stoere boots lekker snel in huis :)

Altijd erg goed, aangezien ik deze website ken

Alles correct en zeer goede behandeling sinds ik deze website ken, zeer vriendelijk en altijd aanwezig bij vragen van klanten. Ik raad het zonder twijfel aan.

Mooie laarzen, snelle levering!

Mooie collectie laarzen en snelle levering. Ook snelle reacties op vragen per mail.

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA