Filter

Schitterend

Levering van de Sendra boots heeft héél lang geduurd maar jullie service was uitstekend.

Snel verzonden, ben ontzettend blij met mijn laarzen

Fijne webshop

nette communicatie en snelle levering

Goede ervaring met het bestellen bij boeties.nl. Snelle levering en goede kwaliteit cowboylaarzen. Mijn dochter is er enorm blij mee.

Top! Vooral de service om de "glijvoetjes" erbij te leveren!!

Levering zoals beloofd, keurig verpakt!

Top!!!!

Hai, Wat een fijne webwinkel. Met Een fijne site, overzichtelijk. De maten kloppen. Een snelle levering, keurig verpakt en als klap op de vuurpijl twee paar prachtige laarzen, kan niet beter!!! Vriendelijke groet, Anneke

Supermooie schoenen en snel geleverd

Heel blij met m'n nieuwe laarsjes. Goede kwaliteit. Omdat het helemaal leer is moeilijk aan te krijgen in het begin maar even doorzetten en inlopen en dan zitten ze heerlijk.

Snelle en goede service

Schoenen waren snel en goede bezorgd. 2 paar teruggestuurd en werd goed en snel afgehandeld.

Very good

I think they are very good, fashionable and beautiful, if the discount is bigger, it will be better.

Ontzettend klantvriendelijk

Booties is erg goed bereikbaar voor vragen. Persoonlijk contact met Carlijn, zij denkt goed met je mee. Daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden over Booties en Carlijn en zal zeker de winkel aanraden en er vaker kopen.

Erg mooie laarzen

Snelle en goede service; kwalitatief goede en mooie laarzen.

In 1 woord super

uitstekend

Ik ben helemaal in de wolken met m'n nieuwe La Pintura's en de service was al steeds uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar, ik ben een vaste klant

Netjes op tijd en wat ik besteld heb

Goede duidelijke communicatie, krijgen wat je zie

Very good

Very quick delivered, shoes as described and in a good quality. My daughter loved it.

Favoriete schoenenwinkel

Hoeveel cowboylaarzen kan een mens hebben? Ik heb er heel wat en ze komen bijna allemaal van Boeties. Snelle levering, mooie producten en wil je een keer ruilen of retourneren dan is dat ook geen probleem. Ook dit wordt snel en keurig afgehandeld.

Ik bestel elk jaar laarzen voor me tweeling meiden..

Alleen maar lof!!

Snelle levering en mijn droom boots zijn prachtig en zitten heerlijk!!

Prachtige Sendra laarzen

Snelle reactie op mails en snelle levering. Sendra boots zijn sowieso altijd prachtig en goede kwaliteit. Wel prijzig, maar ze blijven mooi!

Super zeer goed perfect

Bestelling gedaan voor schoenen van Sendra voor mijn man. Even gemaild want ik had twijfels over de maat. Maar omdat het een kerst kado zou zijn kon ik ze niet binnen 2 weken terug sturen en deugde ook niet te wachten met bestellen want het waren de laatste in de sale . Zeer vriendelijke mail terug gekregen. Dat het geen probleem was om ze na de kerst maar voor het nieuwe jaar terug te sturen mocht de maat niet goed zijn. Dat vind ik nou echt super service. Mailde ook heel snel terug trouwens. Eenmaal uitgepakt met kerst. Maat was perfect en mijn man is helemaal verliefd op zijn Sendra schoenen die hij naast zijn boots veel draagt. Hij gaat er het liefst nog mee slapen haha. Dus hele tevreden klant hier!! En de volgende bestel ik zeker weer bij Boeties

top collectie en super service !

hele mooie collectie, ook met merken en modellen die je elders niet kunt kopen ! steeds weer heel erg blij met mijn aankoop.

Helemaal top

Topzaak!!! Uitstekende service, prachtige producten.

Topzaak!!

Mooiste collectie ever