Filter

SUPER

snel geleverd, gekregen wat ik wou en netjes verpakt en belangrijkste: geweldige laarzen

Mooie laarzen, snel in huis

Aantal malen laarzen bij Boeties besteld. Altijd mooi en goede kwaliteit. Levering door DHL correct en snel met de mogelijkheid voorafgaand een bezorgafspraak te maken. Gewoon top!

Mega snelle levering + goed kwaliteit.

Snelle levering en mooie laarzen

Supersnelle verzending

Supersnel verzonden. Ik had de enkellaarsjes net een uurtje besteld ofzo

Perfect!

Perfect geregeld!

Leuke boots

Zeer leuke boots, leuke website en snelle levering

fijne website snelle levering

uitgebreide collectie en snelle levering. voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

fijne service , kwalitatief mooie merken

Gebruiksvriendelijke website met mooie merken , zeer snelle levering. Bij eventuele vragen goed bereikbaar. Prima service.

Snelle bezorging van een geweldig product!

Snelle levering, geweldige laarzen! #blijmetmijnsendra’s

Een super firma had na mijn bestelling nog een vraag heb ze gebeld ze waren zo behulpzaam en vriendelijk een dikke tien Vriendelijke groeten Mieke van bree

Perfecte en snelle levering

Ik ben heel blij met mijn nieuwe laarzen, goed verpakt, snelle levering. Zou zeker nog keer bestellen bij Boeties.

Ondanks dat het zaterdagavond was, kreeg ik heel snel antwoord op mijn vraag via Whatsapp en werd de prijs ook snel aangepast op de website. Ik heb dan ook gelijk de bestelling kunnen doen en had een paar dagen later mijn mooie laarzen in huis.

Duidelijk bestelproces en hele snelle levering. Zeer tevreden

Geweldig!

Mooie lla pintura aarzen, mintkleur. Love it. Snelle levering.

Super service

Prachtige laarzen, super snelle service, en met vragen snel, netjes, duidelijk en vriendelijk antwoord.

Goed product, snelle levering

Mooie laarzen ontvangen, zitten comfortabel. Snelle levering.

Prima, snelle levering

Uitgebreide informatie over het product en de maatvoering. Gelijk de juiste maat besteld en werd geleverd met zakjes om de laarzen goed aan en uit te kunnen trekken.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Ik heb al meerdere keren een bestelling geplaatst bij Boeties. De website is heel overzichtelijk. De informatie die bij de producten staat is uitgebreid en duidelijk. Heel fijn dat er informatie bij staat over pasvorm, materiaal, kwaliteit en ook een indicatie van de levertijd. Van mijn vorige cowboylaarzen heb ik 4 jaar plezier gehad. Hopelijk is dat deze keer ook weer zo.

Gave laarzen, snelle nette levering

Supermooie laarzen, mooie kwaliteit en snel geleverd! En andere makkelijk retour

Snel geleverd en prima laarsjes

Cowboylaarsjes voor mijn dochter besteld. Op een andere site precies dezelfde laarsjes maar dan veel duurder. Zelfde kwaliteit en model. Ik ben tevreden dus!

Top winkel super service!

Super mooie laarzen geweldige service! Aanrader!

Snel en prima produkt

In de drukke einde jaarsweken binnen 3 dagen mijn laarzen, stipt op tijd binnen en ze zijn prachtig!

Precies zoals beloofd.

Allereerst een leuke collectie aan schoenen voor meisjes. Ik heb voor het eerst besteld, en alles is verlopen zoals ik had verwacht. Bestelling geplaatst vlak voor de feestdagen, maar werd gewoon zoals gepromoot de volgende dag bezorgd. Ben erg tevreden, ook over de cowboylaarzen die ik besteld heb voor mijn dochter. Ontzettend goede kwaliteit

Hele mooie schoenen en snelle levering

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA