Filter

Leuk assortiment lederen cowboylaarzen tegen een scherpe prijs. In de beschrijving staat een goede maatadvies vermeld. Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering , prijs/kwaliteit zeker in orde. De dochter was super tevreden met haar western laarsjes

Goed!

Contact via WhatsApp gaat heel goed, juiste informatie en correct geholpen

Super snelle service!!

Netjes verpakt!! Snel in huis!

Geweldige laarzen

Bjoetyfulle laarzen. Zeer snel geleverd. Beide paren passen perfect . Zeer tevreden. En voor herhaling vatbaar .

Wauw

Prachtige laarsjes, snelle levering, alles voor eventuele retour meegeleverd

Snel en duidelijk

Prachtige collectie, snel antwoord, meteen een bevesting en m'n boots had ik de dag na bestelling binnen. Aanrader!!! ☺️

Snelle service, prachtige Sendra's gekocht!!

Snel gehandeld verkeerde maat Volgende dag andere maat in huis

Besteld en binnen 2 dagen binnen.

Tevreden

De laarzen werden mooi optijd bezorgd. Ik heb maat 38 en ze zitten goed. Hak is niet te hoog dus je stapt er gelijk op weg. Goede kwaliteit. Ben er blij mee.

Even oprekken bij de specialist ik loop rond trots als een pauw

Geweldige webwinkel

Hele mooie cowboy laarsjes voor mijn dochter hier gekocht. Snelle levertijd, hele mooie laarzen voor n goede prijs! Mn dochter is er mega blij mee!

Top zoals altijd

Als ik op zoek ben naar mooie laarzen van goede merken zoals Sendra, moet je echt bij boeties zijn. Snelle levering, altijd met pashokjes en zeer netjes verpakt. Dank voor wederom een fijne ervaring.

Goede service goede kwaliteit

Altijd mooie laarzen, snelle levering en goede service.

Snel in huis en superblij mee

Uitstekend!

Duidelijke website met omschrijving van product.. altijd een advies/tip voor het kiezen van de juiste schoenmaat. Snelle reactie op mail en nóg snellere verzending na bestelling.. Heel blij met boeties.nl en mijn aangekochte boeties over afgelopen jaren!! Ik blijf klant :)

Helemaal prima

Besteld, op tijd ontvangen, superleuke boots. Maat klopt, top dus!

Een webwinkel met een fantastische collectie

Deze webshop heeft een geweldige collectie boots en ze reageren altijd supersnel. Bij twijfel kan je altijd even overleggen. Ze helpen je graag.

Mooie kwaiteit producten en super snelle levering

Prima!!

Snel en super gave schoenen

Alsof je in de winkel past! Super snel in huis en heel veel keuze!

Snelle levering, goede service! Dikke 10!

Gewoon goede en snelle service

Ik had bepaalde laarzen op het oog en kreeg netjes een appje dat ze weer op voorraad waren. Snelle levering en retouren ook snel verwerkt helemaal top gewoon

Prima snelle service

Snelle reactie per mail, schoenen snel verzonden. Gewoon top!

Ondanks dat de laarzen deze keer net te klein waren en retour moesten. Weer een super snelle levering en vlotte retour..

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA