Filter

wat je zoek is gemakkelijk te vinden

gemakkelijke levering in meest nabije postpunt

Correcte afhandeling

Ik heb laarsjes besteld met het volgende bestelnummer : 85643/00X Ik heb ze inmiddels ontvangen. Prachtig laarsje. Volgens de beschrijving van het product heeft dit laarsje een uitneembaar voetbed. Dit is voor mij van belang. Echter blijkt dit niet het geval te zijn. Er blijkt geen uitneembaar voetbed te zijn. Om deze reden moet ik ze helaas terugsturen. Misschien goed om de beschrijving bij te stellen. Met vriendelijke groet, Bianca van de Bos 06 1909 8075

Snel geleverd, super leuke laarzen

Mooi kwalitatief goede producten

Super gave laarzen!

Mooie kwaliteit

Prachtige laarzen en snelle verzending

Prachtige laarzen , mijn dochter wil ze niet meer uit doen, ze zitten heel mooi.

Een mooie paars online gezien, besteld en was perfect.

Alles prima, goede service!

Betrouwbaar en lekker snel geleverd

Veel gave laarzen

Mijn dochter wilde cowboylaarzen, hier is genoeg keuze! Leuke stoere laarzen gevonden.

Supergoed

Supergoed, snelle levering

Superlaarzen en service

Altijd mooie laarzen gekocht bij Boeties.nl en superservice! Top!!!

Snel en goed

Goede service en top kwaliteit laarzen die redelijk betaalbaar zijn

Zeer snel en netjes bezorgd.

In een keer goed.

Ik heb eerst even gebeld met een vraag over het product kreeg de juiste uitleg zodoende ben ik overgegaan tot aanschaf van het product .

prima levering en goede service

Eerste keer waren mijn bestelde laarzen te groot. Zonder probleem geruild en weer snel in huis.

Toppie

Snelle levering mooie laarzen

Fast Speedy Service

Very good service from Boeties.nl - website easily understandable and efficient. Would definitely order any Sendra accessories from the website in the future.

Net mijn derde paar laarzen besteld in een paar maanden tijd Do I need to say more

uitstekende service en laazen

Prima bedrijf, grote keuze, snelle verzending en goede laarzen: wat wil een schoenenliefhebber nog meer!,

Eerlijk

Hulp gevraagd en hulp gekregen

Goede kwaliteit

Ik kreeg een leuk paar laarzen voor een goede prijs en van prima kwaliteit

Hele goede service en geweldige laarzen

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA