Filter

prachtige laarzen en snel bezorgd. Top

Fijne service en snelle levering. Zeer mooie laarzen die ook super lekker zitten. Ik ga zeker vaker bestellen.

Gewoon goed geregeld

Alles verliep volledig volgens afspraak. De gekochte cowboyboots zijn boven verwachting mooi en zitten als gegoten.

Ik heb nu mijn 3e paar laarzen. Klantenservice is perfect en goed bereikbaar per mail of WhatsApp. Laarzen zijn van goede kwaliteit levertijd is snel. Ik ben er blij mee !

Prima website en levering met mooie laarzen.

Al 2x laarzen besteld. Waren beide netjes op tijd geleverd en mooie kwaliteit laarzen. Fijn dat de laarzen in alle prijsklassen aangeboden worden. Voor ieder wat wils.

Goed verzorgd allemaal netjes

super laarzen

snelle levering veel keuze aan mooie laarzen

Heb 2 x besteld bij Boeties en steeds aangenaam verrast. Prachtige cowboy boots aan schappelijke prijzen . Snelle en correcte afhandeling en verzending.

Snel en goede klantenservice

Snelle nette levering. Aardig en snel contact met de klanten service. Ik ben superblij met de mooie laarzen!

Gewoon goed!

...

Erg goed

Hele vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Supersnelle levering.

Super mooie laarzen, die heerlijk lopen!

De laarzen werden meteen geleverd. Ze lopen heerlijk en zijn heel stevig. Eindelijk mooie cowboylaarzen voor 'n redelijke prijs!

Precies zoals verwacht

Ik heb laarzen besteld die, ondanks de decembermaand en corona tijd, snel binnen kwamen en precies waren zoals ik ze bedacht had! Helemaal prima dus!!!

Topservice!!

Boots waren niet meer leverbaar , ze hebben de boots bij laten maken en naar 2 maanden ontvangen. Complimenten voor jullie hele team!!

Mooie laarzen

Mooie Laarzen Snelle levering Ik ben tevreden

Aanrader

Snelle, nette service! Blij met wat ik besteld heb

laarsjes

Hele gave laarsjes snel bezorgd top

Fijne webshop mooie laarzen ,snelle reactie op vragen En behulpzaam...

Snelle levering. Goede kwaliteit

Had mijn bestelling snel binnen. Mooie laarzen van goede kwaliteit. Goede website duidelijk. Goede communicatie via mail.

Uitmuntende service

Prima services bestelde laarzen worden heel snel afgestuurd en de communicatie verloopt ook heel fijn en vlot. And last but not least je koopt hier de mooiste laarzen van Nederland. Dank je wel Carlijn!

Snel geleverd!

Veel keus uit verschillende merken en soorten. Tevens super snelle levering!

de ervaring is goed geweest

Alles is prima verlopen. Bedankt en sorry voor de taal, ik moet vertalen voor de recensie.

Erg goede en snelle service!

De laarzen zijn erg mooi en precies zoals ze omschreven waren !

geweldig

mooie kwaliteit, kleur was zelfs mooier in het echt, en zitten heel goed

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA