Filter

Perfect.

Carlijn houdt je goed op de hoogte en kan je goed adviseren.

Bestelling ging makkelijk bezorging netjes. Product zoals omschreven.

Gewoon goed!!

Ondanks Corona tijden supersnelle levering van een mooi product.

Goeie service..snelle levering. Goeie kwaliteit

Hele goede ervaring

Er wordt direct gereageerd op een vraag

Top laarzen

Snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Geweldig!

Ruime keuze en supersnelle verzending en bezorging! Top!

Prachtige laarzen maar moeilijk aan en uit te doen!

Ik vind de laarzen geweldig als je ze eenmaal aan hebt. Ik kan ze helaas alleen maar aan doen als ik met iemand wegga die ook met me mee naar binnen gaat om me laarzen uit te trekken. Dat vind ik wel heel jammer. Ik krijg ze alleen echt niet uit!! Ook krijg ik de laarzen alleen maar aan met n plastic boterhamzakje..

Heel fijne winkel!

Ik heb contact gehad via de app met vragen over de specifieke laars. Ik kreeg een snel en heel vriendelijk antwoord. Vervolgens kon ik met dit advies de goede maat kiezen, ik ben helemaal blij!

supersnelle levering

Veel eerder ontvangen dan gedacht, super klantvriendelijke en scherp geprijsd!!!!!

Snelle levering en hele mooie laarzen ontvangen

Heel fijn bedrijf, met een snelle levering en hele goede kwaliteit laarzen

Goede eerste ervaring voor herhaling vatbaar

Ik ben ontzettend blij met de service en contact. Ik had cowboylaarzen besteld. Deze in de presale gekocht. Op de foto leek het voetbed breder dan uiteindelijk ontvangen. Dit is natuurlijk hartstikke jammer. Ik heb zelf wel een bredere voet dan gemiddeld. Dus wie dit ook heeft misschien toch goed kijken of dit eventueel moet passen

Top. Snelle levering en mooie laarzen.

Ruim aanbod, mooie merken en snelle levering. Een aanrader.

Super service

Super service. Snel en top

No nonsense en super kwaliteit

Nette levering. Kwaliteit. What you see is what you het. Blij mee

Waanzinnig goede service en mooie producten

Zij doen dat beetje extra. Snel en fijn contact. Goede snelle levering van product bij nabestelling.

heel prettig

Snel goede service echt prettig online winkelen en bestellen

Goede service, duidelijk over het hoe en wat over de levering en afspraak keurig nagekomen

goed, product zag er uit als op de foto

De laarzen site ik gejuicht heb, zien er precies zo uit als op de foto. Perfect!!!

Helemaal super

Geweldige laarzen en super service.

Netjes geleverd en de juiste maat

Door de goede omschrijving van de maten en de in cm omtrek heb ik de juiste maat kunnen kiezen (kheb een hoge wrijf dat niet altijd makkelijk is met boots )

Goede website, kwaliteit schoenen

Top! Eerste keer besteld, alles ging super!

Zeer tevreden met het product en de levering

Dit is nu 1 van mijn favoriete online winkel geworden. Producten zijn van zeer goed kwaliteit en levering was ook perfect geregeld. Zeer snel. Prijs is prima vergeleken met andere web winkels. Moet eerlijk toegeven. Al met al is het een prima web winkel.

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA