Filter

Super goeie service

Uitstekende service en mooie producten

Altijd zo leuk om te krijgen

Kreeg als kerstgeschenk Sandra sporen om mijn boots helemaal top te maken. Ben er echt gelukkig mee

Alles verliep naar wens

tevreden

Ik heb maat 43, dus mooie én fijn zittende schoenen vinden is voor mij een uitdaging. Zo fijn om bij Boeties mooie stoere laarzen te vinden!! <3 Ik belde met een vraag over de pasvorm van een paar mooie laarzen. Ik werd heel fijn en duidelijk geholpen met mijn vraag, zodat ik de juiste beslissing kon nemen. De laarzen heb ik binnen; ze zijn echt super gaaf! En, ze zitten heeeeerlijk! Zo blij mee! Dames van Boeties, blijf doorgaan, en zéker in de grote maten! Jullie aanbod gecombineerd met jullie expertise en fijne advies over de foon en app maakt jullie een unieke topzaak!

Schoenen naar wens, kwaliteit wel iets minder dan verwacht. Binnenkant zool liet na twee keer dragen al los. Schoenen zitten wel erg lekker verder en buitenkant leer is mooi. Verder snelle levering en goede en duidelijke website.

Altijd Prachtige laarzen voor mezelf en mijn dochter. Bij telefonisch contact altijd goed advies gekregen.

Goede service!

Mooie laarzen, zoals op de beschrijving. Vlotte levering !

Keurig. Mooie sporen en snel geleverd

Prima omschrijving. Lekker duidelijk.

Niks te klagen, helemaal tevreden

Goede service, prachtige laarzen en een paar teruggestuurd en dat ging ook heel soepel.

Super geregeld dankjewel

dankjewel

Snel en netjes bezorgd

Precies wat ik verwacht had.. helemaal blij mee

Super snel en netjes geleverd

Snelle en nette service

De service van boetes is zoals gewend erg prettig! Echter bleek de kwaliteit van de schoenen dit keer niet goed. Mijn dochter heeft de gele laarzen nu nog 3 weken gedragen maar zien er onverzorgd, kapot en slordig uit. De neuzen van de schoenen zijn erg beschadigd, het leer is daar kapot en de gele kleur is vervaagd. Indien gewenst kan ik u foto's sturen. Zodoende plaats ik deze review omdat ik graag hierover met u in contact kom. Alvast bedankt voor uw reactie.

Super en zeer meedenkend

Top service!

Ik heb verschillende laarzen besteld en weer retour gestuurd allemaal vrijblijvend. er zat 1 bij die ik geweldig vond. Maar er was een foutje in deze laars. Ik mocht het op hun kosten repareren. Top service en snelle reactie

Elke keer goede service en topkwaliteit laarzen!

Elke keer dat ik bij Boeties heb besteld, heb ik een goede ervaring. De service is goed en de kwaliteit van de laarzen is super! Ik kan ze van harte aanbevelen.

De bestelling was snel in huis. En de bestelling ziet er precies uit als op de internetsite. Volgende bestelling indien smaak weer bij boeties.

Correct en snel

Op mail snel antwoord en snelle levering , goede service ...

Koop elk jaar laarzen voor mijn 4 dochters bij boeties.. Goeie kwaliteit.

Goede ervaring.

Vlotte levering. Mooie laarsjes.

Mooie laarzen, veel keuze. En goede service!

Altijd prettig!

Makkelijke shop en snelle levering! Vaker dingen besteld en is altijd goed.

Mooie kwaliteitslaarzen

Ik heb al vaker bij boeties besteld, ook nu weer een paar mooie sendra enkel laarzen gekocht. Snelle levering en bij vragen is de klantenservice goed te bereiken. Kwaliteit waar je echt jarenlang plezier van hebt

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA