Filter

Erg tevreden

Reageerd snel en houd je op de hoogte als je dit vraagt. Komt afspraken na.

Snelle, goede levering

Prima ervaring. Laarzen zoals beschreven, beschikbaar in grotere maten, en goed en snel geleverd.

Top, hele goede kwaliteit schoenen en service!

100% tevreden, zeker een aanrader!

Perfect!

Niet mijn eerste bestelling bij Boeties rn zeker niet mijn laatste. Ook deze laarzen zijn weer prachtig en zoals altijd snel en netjes verzonden.

goede schoen en veel keus en snel thuis.

Perfect!!

Zeer snelle verzending, prima verpakt. De cowboylaarzen zijn zeer mooi en super kwaliteit, top!

Prima service.

Uitstekende service, schoenen zijn zoals op de foto

Laarzen gekocht, bleken te groot. Ruilen kon niet omdat mijn maat niet op voorraad was. Nieuw paar, andere kleur, maat kleiner kon wel. Die besteld en deze zaten goed. Het eerste paar teruggestuurd (gratis!) en binnen een week had ik het geld terug op mijn rekening. Prima service.

Super blij mee

Super mooie laarzen en ze zitten heerlijk. Lang getwijfeld ivm de prijs. Mooie afwerking en details. De maat is mijn gewone schoenmaat

Geweldige service

Snelle levering Prima klanten service En... Geweldige laarzen.. Van Tony Lama Thanks booties

Zulke prachtige boots, ik zou ze nooit meer uitdoen als het niet van moeten was.

Komen afspraken na

Er was een probleempje super netjes opgelost ze doen wat ze zeggen

Ben heel blij met mijn nieuwe laarsjes.

Duidelijke site en vol met mooie laarzen . Snelle levering een aanrader dus.:)

Snelle levering, goede kwaliteit

Altijd goede kwaliteit producten, snelle levering en goede service.

Perfecte pasvorm

Al enige tijd op zoek naar cowboy laarzen. Bij boeties het paar gevonden welke lekker loopt, goede pasvorm, mooi gemaakt, met zorg verstuurd. Ik heb vrij stevige kuiten en deze laarzen passen perfect, niet te strak, niet te wijd. Helemaal blij met mijn "happy boots".

Mooie collectie, snelle levering en zeer klantvriendelijk. Kortom TOP!

Op tijd geleverd, prachtige laarzen!

Super boots

Ik bestelde de Sendra raspado marfil . Juiste maat. Perfecte service . Bedankt Boeties zeer blij met mijn nieuwe boots .

Super laarzen met super service

Ik heb vandaag mijn mooie Tony Lama laarzen binnen gekregen. Snelle levering en een hele goede klantenservice die snel reageert. Heel blij mee. Zeker niet de laatste keer dat ik hier wat bestel.

prachtige laarsjes.

Prima vlot geleverd. Ik zocht laarzen met harde hakken daar loop ik beter op, deze zijn ideaal.

Echt een aanrader; snelle bezorging

Bestelling was eerder binnen dan verwacht.

Had een verkeerde maat. Retour gezonden en super snelle en correcte bediening. Nieuwe besteld in juiste maat. Super snel geleverd. Enkel jammer dat er weinig keuze is in dwrs Texas low boots....

Supersnelle levering !! En goedkoper als in de winkel

Supersnelle levering en nog goedkoper als in de winkel !!!

Uitstekend op alle vlakken!

Ik heb een tijdje getwijfeld maar dit was echt nergens voor nodig. Mijn bestelling had ik al na 3 dagen in huis in België zelfs tijdens corona toestanden. Wat was ik verbluft zo een mooie laarzen te zien, vaak wijkt hetgeen je hebt besteld wat af van de foto’s maar in dit geval was het helemaal exact als het plaatje, ze zijn zo mooi en kreeg al enorm veel complimenten, zeker zijn geld waard en daarbovenop nog eens topkwaliteit. Ik besteld zeker nog bij jullie, heel erg bedankt voor zo een topservice! Xxx

Mooie schoenen en snelle levering

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA