Filter

Pluspunten

Heel goed in communicatie, en goede informatie gekregen over mijn vragen. En ze waren nog heel aardig toen de larzen niet pasten en geretourneerd moesten worden. Zeker kom ik terug de volgende keer.

Pluspunten

Prima service, mooie schoenen

Pluspunten

Snelle levering volgens afspraak. Top kwaliteit voor een goede prijs!

Pluspunten

Snelle levering, mooie boots

Pluspunten

Klantvriendelijk, snel met berichten en verzending. Ook bij ruiling van maat, uiterst snel en perfect geregeld. Zeer positieve ervaring.

Pluspunten

Fijn contact. Gevraagd wanneer een bepaald paar schoenen weer op voorraad zou zijn. Dat zou pas maanden later zijn maar kreeg keurig een mail toen het zover was. En super vrolijke fijne laarzen in het assortiment. Echt eye catchers voor een leuke prijs.

Pluspunten

Pakten het probleem met de pakketdienst goed op!

Stoppen met post.nl ;-p

Pluspunten

Na een lange periode werd ik erop gewezen dat de door mij begeerde laarzen in mijn maat leverbaar waren. Fijne communicatie. Super toch?! Goede service dus en snelle levering!

Pluspunten

N.a.v. een mail die ik stuurde over de geleverde laarzen, werd ik terug gemaild. Maar voordat ik die mail had gelezen werd ik ook teruggebeld en uiterst vriendelijk werd mijn probleem verholpen. Top service! En wat een geniale magische zakjes leveren jullie bij de bestelling!

Iets duidelijker aangeven waar die geniale magische zakjes voor kunnen dienen. Ik had ze wel gezien, maar de bedoeling niet door. Gelukkig deden ze waarvoor ze bijgeleverd waren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bereikbaar telefonisch daarom geven we ze een tweede kans.

De tweede keer dat ik hier heb besteld en beide keren een verkeerde levering. De eerste keer bleek het niet meer op voorraad wat ik had besteld en betaald. Nu bij deze bestelling weer een verkeerde levering.

Pluspunten

Steeds weer prachtige kwaliteitslaarzen, snelle levering en mooi verpakt. Ben heel blij met mijn nieuwe Sendra’s.

Ik zou het fijn vinden als er een extra paar plastic voetjes bij zou zitten. Boterhamzakjes werken ook, maar de meegeleverde plastic voetjes zitten net even fijner bij het inlopen.

Pluspunten

Nadat ik aanvankelijk de verkeerde laarzen opgestuurd kreeg, ben ik super geholpen om toch de bedoelde boots te krijgen.

Geen 5 sterren omdat ik eerst de verkeerde boots kreeg, maar eigenlijk geen tips hoe het beter kan

Pluspunten

Super snelle en vooral vriendelijke service.Inmiddels 3 paar laarzen gekocht en er volgen zeker nog meer!!!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering....hele snelle antwoorden op mails...zelfs laat in de avond. Erg fijn

Fittong room zou wenselijk zijn...maar ik begreep dat de plannen hier al voor lopen .

Pluspunten

Grote collectie en een goede service. Ze denken goed mee over wat mogelijk is in persoonlijke aanpassingen.

Pluspunten

snelle levering mooie site de mooiste laarzen passen perfect dank jullie wel..

geen top zo ......

Pluspunten

Snelle levering Netjes verpakt Foto's kloppen met het produkt

nvt

Pluspunten

Prettig contact met de klantenservice en goed advies

Mss ook meer breedte maten leveren?

Pluspunten

Snelle levering, fijne site om te bestellen, uitgebreid assortiment, verschillende prijsklassen, duidelijk beleid qua ruilen

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA