Filter

Pluspunten

Super klantvriendelijk. Ik kreeg op vrijdagavond de laarsjes voor mijn kleindochter niet besteld. Ik heb een mail gestuurd en tot mijn grote verbazing had ik op zaterdag al antwoord. Chapeau

Pluspunten

Op tijd, correct en alles volgens afspraak.

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk en goed bereikbaar voor consument.

Pluspunten

Snelle bezorging, correcte afhandeling bij retourzending, goede informatie over de staat van verzending ook bij de retourzending , de goede manier waarop de laarzen verpakt zijn.

Geen. Ik heb tot nu toe drie paar laarzen besteld bij boeties.nl 2 met vooruitbetaling 1 met achterafbetaling. 1 paar heb ik retour gezonden. Bij alle drie een prima afhandeling van de bestelling. ik heb alleen positieve opmerkingen

Pluspunten

Laarzen besteld maar die bleken te klein. Retour verliep spoedig en had snel een maat groter in huis.

Misschien een idee om onderhoud tips bij de laarzen toe te voegen bij het verzenden.

Pluspunten

Bij een vraag over een artikel kreeg ik direct antwoord, en een correct advies over de maatindicatie. Snelle en stipte levering. Uitgebreide beschrijving van de artikelen op de website. Hele leuke webshop!

geen

Pluspunten

Super snelle service, daarnaast wordt er bij vragen meegedacht en meegeholpen! Meer dan tevreden!! Aanrader!

Pluspunten

Erg goede service en zeer snelle levering! Goed en netjes te woord gestaan aan de telefoon toen ik er even niet uitkwam. De laarzen een maatje groter besteld en ze zitten perfect! Erg leuke reacties op mijn laarzen gehad

Pluspunten

Snelle reactie op e- mails met vragen

Pluspunten

Snelle levering, waar voor mijn geld

Verkeede maat geleverd. Zou 38 krijgen en kreeg 37. Zaten als gegoten dus heeft zo moeten zijn. Ik heb het bedrijf het niet gemeld.

Pluspunten

Een snelle levering ,zeer fijn telefonisch en e-mailverkeer liep allemaal vlot men heeft oog voor de klant en doet alles om de klant tevreden te stellen .prachtig.

Pluspunten

Perfecte service, heel goede omschrijving van alle producten, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, leuk om persoonlijke mail terug te krijgen op het berichtje die ik in de bestelling plaatste. Met andere woorden, ik ben een zeer tevreden klant!

Pluspunten

Heel helpend omtrent verassingsgeschenk en retourbeleid. Super! Snelle en hele nette levering

Uitleg onderhoud schoenen mogelijk in het nederlands

Pluspunten

Prima communicatie, snelle levering

Pluspunten

Heel positief Goede service en snelle levering

Pluspunten

Mooie laarsjes die je niet overal tegenkomt. Goede service.

Pluspunten

Hier vond ik de laarzen die ik al een tijdje zocht. Besteld en binnen 2 dagen ontvangen.

Pluspunten

Perfecte service

Pluspunten

Snelle levering Mooi product prijs-kwaliteit

geen

Pluspunten

Echt een aanrader. Prima communicatie. Vriendelijk. Snelle levertijd. En prachtige laarzen.

Zou t niet weten.

Pluspunten

Snelle levering. Breed assortiment. Uitgebreid 'advies' (opmerkingen bij product) Mooie, duidelijke en overzichtelijke site.

Instagram account uitbreiden/meer volgers

Pluspunten

Super vriendelijk geholpen aan de telefoon, zeer snelle verzending. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Geweldige producten. De service die geleverd wordt is top! Bestellingen worden snel geleverd en vragen worden snel beantwoord. Ga zo door!

Pluspunten

Mooie laarzen, duidelijke website. Snelle levering!

111 Kanaaldijk-Noord

Eindhoven 5642JA