Filter

Mooie kwaliteit.

Snelle en nette levering

Laarzen keurig snel geleverd

Prima geregeld

Snelle levering Ziet er goed uit Hak lager laten maken, prima gelukt

Ik twijfelde enige tijd om deze laarzen te bestellen. Na de levering van de roze laarzen heb ik 2 weken later meteen ook de groenen besteld. Allebei zijn ze geweldig!

Teleurgesteld in kwaliteit van stiksel

De verzending en ontvangst van het gilet dat ik bestelde verliep vlot.Het gilet echter is wat minder van kwaliteit.Op de schouder is de naad niet gestikt tot op het einde,de naden binnenin zijn niet mooi afgewerkt,en op een bepaalde plaats zit het borduursel los,en er is ergens met een verkeerde kleur draad gestikt wat opvalt.Aangezien artikelen in afslag niet in aanmerking komen voor gratis retour zal ik deze houden.Retour vanuit Belgie naar Nederland is te duur,zou me bijna evenveel kosten als het gilet zelf.Een afgeprijsd artikel is geen excuus voor mindere kwaliteit.Ik zal geen bestellingen meer doen,ik ben te bang dat andere artikelen ook van mindere kwaliteit zullen zijn.jammer.

Blijvende betalingsherinnering na retour!

Verzending perfect verlopen. Helaas blijf ik betalingsherinneringen ontvangen terwij´ ik de bevestiging van retour heb ontvangen. Ook geen reactie ontvangen op verstuurde mails hieromtrent. Zeer spijtig

Hele nette levering van bestelling

Snelle nette levering van de bestelling. Er zaten zelfs plastic pas sokken bij zodat je makkelijker in je laarzen komt!

Prachtige laarzen

En heel snel bezorgd.

Je wordt goed geholpen, vriendelijk te woord gestaan. Denken met je mee, ook als er ergens een probleem is. Echte aanrader, super laarzen

Superservice

Twee paar laarzen besteld om te kunnen kiezen en passen. Eén paar weer retour gestuurd zonder problemen. En nu genieten van mijn nieuwe westernlaarzen!

Groot assortiment, netjes geleverd ,

Prachtige laarzen gekocht voor hele fijn prijs

Goed service en snelheid, maar met name mooie laarzen

Had laarzen besteld in mijn normale maat daar de pasvorm normaal was. De dag later waren ze al binnen, bleken ze toch te klein te zijn. Direct nieuwe besteld en weer binnen een dag binnen. Deze waren wel goed. Het eerste paar teruggestuurd en binnen enkele dagen was alles geregeld (qua retour en qua betalingen). Dat is service!

Ik ben super blij met m’n nieuwe laarzen. Ze zijn snel bezorgd in een prachtige doos. Heel blij mee! Dank! Nancy

Fantastische service

Ik had leuke laarsjes gekocht. Na 2 weken bij het aandoen helaas maar jammer een scheur. Ik was zo verdrietig, want het waren echt mijn soort laarsjes. Contact gezocht met boeties en ik ontvang nieuwe! Ontzettend coulant. Dank jullie wel!

Prima service!

Mooi op tijd, goed ingepakt, netjes verzorgd

Zeer goede service

De producten zijn prima en snelle levering

Eerste keer besteld, snelle service, mooi laarzen

Prima laarzen

Mooie laarzen

Mooie laarzen zoals beschrijving. Heel mooi en stevig verpakt. Zal hier zeker vaker bestellen.

Goede info, goede foto's, top service

De laarzen die niet pasten konden eenvoudig geretourneerd worden. Juiste maat werd snel geleverd. Hele vriendelijke service.

Gewoon goed

Gewoon goed

Snel geleverd en conform verwachting

Helemaal goed. Prima om hier te bestellen

Zeer snelle levering

Snel geleverd en netjes verpakt.

Super ervaring

Uitstekend ontvangen.