Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie!
Goedeavond Marloes, Dank voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat je pakketje snel geleverd is. Een fijne dag nog en graag tot ziens bij Boeties.nl! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering, mooie collectie, makkelijke betaling
VerbeterpuntenGeen
Hallo Melissa, Super om te horen dat je tevreden bent en dat het pakketje snel geleverd is. De boots staan je vast prachtig! We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in de shop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Dag na plaatsen bestelling nog gebeld om afleveradres te wijzigen. Was geen probleem. Snel en netjes geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Goedeavond, Dank voor je top beoordeling! We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in de shop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Service, snelle levering, fijne website.
VerbeterpuntenGeen
Hallo Roos, Super om te horen dat je tevreden bent en dat het pakketje snel geleverd is. De boots staan je vast prachtig! We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in de shop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering en je kunt ten alle tijden advies vragen over de pasvorm, je krijgt altijd snel een reactie terug.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Hallo Mascha, Dank voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat je pakketje snel geleverd is en je tevreden bent met onze klantenservice. Een fijne dag nog en graag tot ziens bij Boeties.nl! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle en nette levering. Mooie producten te koop.
VerbeterpuntenVolgens de maattabel van deze laarzen had ik maat 39 moeten nemen, ik heb toch eigenwijs de maat genomen die ik altijd neem, 38, en deze zitten perfect!
Goedemiddag Hedwig, Wow een 10, hier worden we happy van! Goed om te zien dat je helemaal tevreden bent. De binnenmaten meten we altijd op met een cm, maar dit gaat vooral om de lengte. Wellicht toch net iets anders uitgevallen bij jou. Anders hadden we ze kosteloos omgeruild ;-). Veel plezier met de prachtige laarzen en wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
snelle service bij vragen en levering
Goedeavond, Wow een 9 :-). Dank voor je mooie feedback. Veel plezier met de prachtige laarzen. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle goede levering van mooie kwaliteit laarzen
VerbeterpuntenNiets
Hallo Natalie, Dank voor je mooie beoordeling! Goed om te zien dat alles naar wens was. Een fijne dag nog en graag tot ziens bij Boeties.nl! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Vriendelijkheid, service, vertrouwen en snelle levering.
VerbeterpuntenNiks! Of..., nóg meer mooie Sendra laarzen!
Hallo Carla, Dank voor je mooie woorden, we lezen je beoordeling met een glimlach op ons gezicht. De boots staan je vast prachtig! We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in de shop! Ps we nog grotere Sendra collectie staat inderdaad op onze to do lijst :-). Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Supersnelle levering...mooie collectie...pluspunt=Afterpay !
Hallo Corry, Super om te horen dat je tevreden bent en dat het pakketje snel geleverd is. De boots staan je vast prachtig! We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in de shop! Groetjes, Carlijn
Goedemiddag, Dank voor je mooie beoordeling. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Carlijn
Goedenavond, Wow een 10, hier worden we happy van! Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Superservice! Snelle verzending en snelle en vriendelijke afhandeling bij ruilen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Goedeavond, Dank voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat je pakketje snel geleverd is. Ruilen en of Retourneren moet inderdaad makkelijk gaan, dat is voor iedereen het fijnste. Een fijne dag nog en graag tot ziens bij Boeties.nl! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Zeer goede service, had in eerste instantie al een laarsje voor mijn dochter ontvangen maar ik twijfelde over de maat. Dit hebben ze super opgelost door de binnenkant maat op te meten van het laarsje en ik de cm's van mijn dochter haar voet, zo kwamen we samen tot de juiste maat. Ideaal.
Goedemiddag Marion, Wow een 10, hier worden we happy van! Goed om te zien dat je helemaal tevreden bent. Het was een kleine moeite :-). Veel plezier met de prachtige laarzen voor mini you en wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Carlijn
Hallo, Dank voor je mooie beoordeling! Goed om te zien dat alles naar wens was. Een fijne dag nog en graag tot ziens bij Boeties.nl! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Hallo Marlene, Wow een 10, hier worden we happy van! Veel plezier met de aankoop en wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle service en geleverd binnen de voorwaarden (dus volgende dag na bestelling).
Hallo Liana, Dank voor je mooie beoordeling! Goed om te horen dat je pakketje snel geleverd is. Een fijne dag nog en graag tot ziens bij Boeties.nl! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Super! - snelle levering - vriendelijke klantenservice - snelle (gedeeltelijke) verwerking van retourzending en betaling Aanrader!
Hallo Inge, Dank voor je mooie woorden, we lezen je beoordeling met een glimlach op ons gezicht. De boots staan je vast prachtig! We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in de shop! Groetjes, Carlijn
Goedemiddag, Wow een 10, hier worden we happy van! Goed om te zien dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met de prachtige laarzen en wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Top klantenservice!!
Hallo Marije, Dank voor je top beoordeling! We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in de shop! Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Snelle levering en goede service !!
Hallo Danielle, Wow een 9 :-). Dank voor je mooie feedback. Veel plezier met de prachtige laarzen. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Mijn dochter vond het cadeautje erg leuk, dank je wel Boeties!
VerbeterpuntenGa zo door!
Goedemiddag, Dank voor je mooie woorden. Underpromise, Overdeliver -> geslaagd bij deze :-) De boots staan vast prachtig! We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in de shop! Groetjes, Carlijn
Hallo, Wow een 10, hier worden we happy van! Veel plezier met de boots en wie weet tot een volgende keer. Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering.
Goedemiddag, Dank voor je beoordeling en fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk tot een volgende keer en dan gaan we voor een 10 uiteraard :-). Groetjes, Carlijn
Pluspunten
Service is top! Je voelt je er niet alleen klant maar ook een beetje een kennis, zo gastvrij wordt je er ontvangen.
VerbeterpuntenOp deze manier doorgaan. Daar kunnen veel winkeliers van leren !
Hallo Pascalle, Dank voor je top feedback! We wensen je nog een fijne dag en zien je graag nog eens terug in de shop! Groetjes, Carlijn
111 Kanaaldijk-Noord
Eindhoven 5642JA