3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment

Waar blijft mijn bestelling? Al tweede keer dat levering uitblijft.

Pluspunten

Snelle levering en probleemloze nalevering van een product dat even niet op voorraad was.

Pluspunten

overzichtelijke site en dat is erg prettig

Ik zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit van de produkten

Beschikbaarheid (telefoon deed niet); contact via email trager

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel

Pluspunten

Snelle levering. Top product.

Nvt

Pluspunten

Goede kwaliteitsmatten, mooi op maat gesneden. Snelle en correcte levering. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop!

Doe zo verder!!

Pluspunten

Correct, snel

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Beleefd en vriendelijk

Vrij laat na mijn bestelling liet men weten dat de mat niet meer voorradig was en dat ze later zou geleverd worden. Er werd niet vermeld hoeveel later. Ik had die mat 2 dagen daarna nodig. De dag erna heb ik op alle mogelijke manieren het bedrijf proberen te contacteren: telefoonnummer op de site werkt nog steeds niet, meerdere mails maar zonder resultaat (nochtans krijgt u volgens de site onmiddellijk antwoord via mail). De dag daarna kreeg ik dan uiteindelijk antwoord maar er kon niets meer aan de bestelling aangepast worden. Ze was reeds vertrokken. Gelukkig werd de mat dan uiteindelijk toch nog net op tijd geleverd, een paar uur voor ik ze nodig had maar de bereikbaarheid blijft zeker en vast nog een verbeterpunt!

Pluspunten

Uitstekend kwaliteitsproduct, goed verpakt en heel snel aan huis. Kan niet beter.

Pluspunten

duidelijke omschrijving produkt, eenvoudig betalen met Pay-pal, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede afspraken qua leveringstermijn product zoals verwacht

De opvolging van dossiers gebeurde telkens door verschillende personen, met als gevolg dat de bestelling 2x moest worden aangepast omdat er een foutje in stond.

Pluspunten

Veel keuze, voordelig en gratis bezorgd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De mat op zich is mooi en werkt goed !

Betere communicatie. Heb zeer lang moeten wachten op het product ( ongeveer een maand. ) Na twee weken werd er pas melding gegeven dat het product vertraging had omdat het verkeerd versneden was, nadat ik vroeg waar het tapijt bleef. Tapijt is aangekomen, maar is net iets te groot versneden dan de aangegeven maten. Op zich geen ramp, want het kan nog verder bijgesneden worden.

Pluspunten

Veel keuze, duidelijke uitleg

Ik twijfelde om bij de voordeur een droogloopmat of schoonloopmat te leggen, ik kon niet op de website vinden wat gebruikelijk is. Dus je zou kunnen zeggen wat gebruikelijk is per ruimte.

Pluspunten

Snelle levering Kwaliteit zoals beschreven Goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Pluspunten

Snelle correcte levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Dat het probleem van niet leveren uiteindelijk toch is gebeurt

Klanten laten weten dat betaling binnen is en ook daadwerkelijk mee doen dan, zoals verzenden. Niet dat je via bv een facebook je ongenoegen moet laten blijken!!

Pluspunten

nvt

nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik ben tevreden over het product. Het bedrijf houdt rekening met verbeterpunten, dat is wat ze zeggen.

1/ de website vermeldt 'indien voor 14u besteld, 's anderendaags geleverd'. Wanneer dit door drukke dagen niet haalbaar is, wordt dit best niet vermeld. 2/ de website vermeldt zo'n 3contactmogelijkheden: 2telnrs en chat. Op de telnrs heb ik geen enkele keer gehoor gekregen. Via de chat pas na enkele dagen én nadat ik me erg boos (en ongerust) begon te maken. 3/ ik werd per sms bericht over het leveringstijdstip. De chauffeur -met alle respect- deed er ruim een halfuur langer over. >> Geen beloften maken of suggereren die je niet kan inlossen. Correcter informeren. 4/ MAATSCHAPPELIJK/ECOLOGISCH VERBETERPUNT: online-(ver)kopers bijbrengen dat instant delivery een hoge sociale en ecologische prijs heeft. De vraag zal zich aanpassen aan het aanbod. Aan u, de aanbieder, de 'externe' kost te 'internaliseren' in de prijs of in het leveringsritme.

Industrieweg 14

5753 PC Deurne

040 - 40 21 198

Over Gooodz

Deurmatshop - Voor al jouw deurmatten!