Pluspunten
Ziet er netjes uit, snel en precies de goede maat
Track and trace voor de bestelling en het product waardoor er zicht is op de bestelling in plaats van op hoop van zegen
Beste Joris, Bedankt voor je reactie! Toevallig zijn we deze week bezig met het installeren van een track & trace module. Deze hopen we morgen gereed te hebben! Met vriendelijke groet, Rudy Nelissen Gooodz
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
snel, duidelijk
Pluspunten
snelheid van offerte een dikke tien
Verbeterpuntentelefoon gewoon met stem beantwoorden , sneller op de mail reageren
Beste, bedankt voor uw reactie, wij proberen zoveel mogelijk telefonisch bereikbaar te zijn, echter is dat helaas niet altijd mogelijk. U bestelde ook een maatwerk mat, waardoor wij iets meer moeten uitzoeken en heeft uw antwoord iets langer geduurd. Onze excuses hiervoor. Wanneer u een e-mail stuurt wordt gemiddeld binnen 1,5 uur beantwoord. Hopelijk is u mat wel naar volle tevredenheid.
Pluspunten
Snelle reactie, levertijd en geweldige klantenservice nadat bleek dat wij het verkeerde hadden besteld. Dit werd super snel en netjes verwerkt, onze complimenten!
VerbeterpuntenHet enige is dat de telefonische bereikbaarheid niet prettig was. Wij geven de voorkeur aan e-mail maar soms werkt telefonisch overleg eenvoudiger om even wat door te spreken.
Pluspunten
eerste levering met foute afmetingen werd zonder problemen opgelost door nieuwe correcte zending
Pluspunten
Fijn!! Precies op maat!!
Pluspunten
Gewoon PRIMA, snel geleverd en exact volgens de opgegeven afmetingen zoals besteld. GROTE klasse!
Pluspunten
groot assortiment, veel keus duidelijk en goede prijs kwaliteit verhouding
Verbeterpuntenmakkelijker maken om precieze maten door te geven
Industrieweg 14
5753 PC Deurne
Deurmatshop - Voor al jouw deurmatten!