Pluspunten
Snelle e goede levering, maar product van mindere kwaliteit en dat is heel erg jammer.
VerbeterpuntenGeen, leuke website.
Beste Dineke, Bedankt voor uw reactie! Deze klacht hebben we nog niet eerder van u gehoord, ik verneem graag wat het probleem met de kwaliteit is. (evt. met een foto van de deurmat) zodat ik uw klacht kan oplossen. Deze graag sturen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Rudy Nelissen
Pluspunten
mooie kleur
Verbeterpuntenplakband blijft erg aan de mat kleven. Is er een randafwerking mogelijk waardoor er niet zoveel loskomt van de kokosharen?
geen
Bedankt voor uw reactie, ik verneem graag waarom we een onvoldoende scoren op nazorg & garante. Ik neem aan dat dit niet de bedoeling is. Omdat we niet eerder een klacht van u hebben ontvangen. Ik verneem het dus graag, zodat ik uw evt. klacht voor u kan oplossen! Met vriendelijke groet, Rudy Nelissen Gooodz
Pluspunten
Goed advies, vlotte levering en de geleverde producten bevallen (vooralsnog) prima.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle, correcte, eerlijke, klantvriendelijke service.
Pluspunten
bestellen van gratis proefstukjes mogelijk die na een vrijblijvende kleine betaling korting geven op de uiteindelijke bestelling
Verbeterpuntengeen, alles ging prima
Pluspunten
Snel en goed gecommuniceerd
Verbeterpunten1 van de matten was beschadigd.
Pluspunten
Snelheid van levering en de wijze waarop (goed verpakt)
Industrieweg 14
5753 PC Deurne
Deurmatshop - Voor al jouw deurmatten!