Pluspunten
Heel snel geleverd
VerbeterpuntenMat pluist een beetje
Pluspunten
Mooie vormgeving
VerbeterpuntenInfo over wateropname. Onze ervaring is dat er water op blijft staan. ......Als je er later over loopt heb je natte sokken
Pluspunten
communicatie, prijs en kwaliteit
Verbeterpunten1 mat kon niet direct geleverd worden tijdens vakantieperiode. Begrijpelijk, maar toch jammer.
Pluspunten
snelle levering , leuke prijs / kwaliteit verhouding
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Thuislevering
Pluspunten
Op de site gevonden wat ik wilde. Besteld. Volgende dag geleverd.
Pluspunten
eerste keer besteld, en gekregen waar ik voor heb betaald. Meer wensen heb ik dan niet. Prima zo.
Pluspunten
Mooie deurmatten van goede kwaliteit!
VerbeterpuntenZe werden opgerold geleverd waardoor ze niet meteen in gebruik genomen worden maar eerst een tijdje onder iets zwaars moesten liggen.
Pluspunten
De mat is op maat gemaakt. Ik had in de toelichting aangeven hoe groot de mat precies moest zijn op de cm nauwkeurig en dat is ook gedaan dus de mat past perfect.
VerbeterpuntenIn de beschrijving stond dat hij binnen 3 dagen geleverd werd en meestal binnen 1 of 2. Na 3 dagen was de mat er nog niet dus gemaild. Hierin werd gezegd dat de levertijd 10 dagen was en meestal 5. Onze mat was er na 10 dagen. Ik vond dit wel verwarrend omdat duidelijk in de bevestigingsmail stond 3 dagen. Ondertussen is dit netjes aangepast door het bedrijf!
Bedankt voor uw reactie, de informatie op de site was niet helemaal correct op het moment dat u uw mat bestelde, er stond inderdaad 3 dagen, we hebben dit al gewijzigd op onze site, voor maatwerk hanteren wij nl. altijd max. 10 werkdagen 95% wordt binnen 5 werkdagen bezorgd. Mijn excuses voor de verwarring! Met vriendelijke groet, Rudy Nelissen
Pluspunten
snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding!
Pluspunten
Snelle, correcte levering
Pluspunten
Zeer betaalbaar, voldoende keuze
VerbeterpuntenKwaliteit niet altijd top
Industrieweg 14
5753 PC Deurne
Deurmatshop - Voor al jouw deurmatten!