Beste Beate, bedankt voor uw reactie! Uw e-mail hebben wij maandag wel beantwoord waarschijnlijk is deze niet bij u binnen gekomen. Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden wordt uw bestelde deurmat pas geproduceerd op het moment dat u deze bestelde. Normaal gesproken kan dit dezelfde dag nog, echter omdat de gebruikte rubberkwaliteit niet volgens oeisen was, hebben we deze afgekeurd en hem opnieuw geproduceerd. Ik zie dat uw deurmat vandaag wordt bezorgd als het goed is! Nogmaals mijn excuse
Pluspunten
nette mat, dame reageerde meteen op e-mail
Verbeterpuntencontroleer het aflever adres met de postcode alvorens de bezorging te doen
Beste heer mevrouw Kraan, bedankt voor uw reactie op deze manier kunnen wij onze service verbeteren. U heeft een mat van de rol besteld waar een maat tolerantie op zit (zoals ook vermeld staat op de webshop) echter is dit niet duidelijk voor u geweest. wij gaan dit beter vermelden Wij hadden de mat ook exact op maat voor u kunnen maken echter waren hier meer kosten aan verbonden Eur. 8,95. Ik hoop dat het toch gelukt is. Ook hoop ik u in de toekomst toch weer als klant te mogen verwelkomen..
Pluspunten
snelle service goede webwinkel
Verbeterpuntengeen opmerkingen
Pluspunten
kreeg heel snel een reactie op mijn negatieve reactie. Klasse dat jullie ook iets gedaan hebben om mij te compenseren. Mijn dank daarvoor.
Verbeterpuntenmoest tot 2 keer toe mailen waar de bestelling bleef terwijl jullie adverteren met een snelle levertijd.
Beste Arrie, bedankt voor uw reactie, uw mat is inderdaad niet op tijd bezorgd, (vakantie, drukte zijn hier de oorzaken van). Dit is natuurlijk volledig onze schuld. Ik heb de kosten die u voor betalen achter af optie zou moeten betalen, van uw factuur gehaald. Ook heb ik 5% extra korting gegeven op uw deurmat. Ik stuur u zodirect de gewijzigde factuur. De deurmat is inmiddels geproduceerd en is onderweg. Neem even contact op wanneer u deze vrijdag nog niet heeft onvangen. Nogmaals onze exc
Pluspunten
afspraken werden nagekomen en men reageerde erg snel op m'n klacht.
Verbeterpuntengoed en goedkoper product leveren
Beste heer Jansen, Bedankt voor je reactie, Wij willen een perfecte service bieden aan onze klanten, dat heeft u zelf ook gemerkt doordat direct een nieuwe deurmat heeft ontvangen. De strip moet nagenoeg gelijk zitten, is dit nu niet het geval bij uw mat dan ontvang ik graag foto's (uw teruggestuurde mat is ook licht beschadigd terug ontvangen Hier doen we niet moeilijk over, onze concollega misschien dan wel) M.a.w. niet tevreden met de mat stuur een foto en ik maak een tevreden klant van u!
Pluspunten
verkeerde kleur geleverd, krijg nu 10% korting op volgende aankoop
Pluspunten
Goede aanbieding
Verbeterpuntenblijven opletten op afspraak betaling
Pluspunten
Makkelijke nette website
Levertijd misschien
Pluspunten
snelle levering,
Verbeterpuntende 5 voor afspraken nakomen is een vergis van mij,waarbij hiervoor mijn excuus,,sommige van jullie punten zijn moeilijk te beantwoorden daar ik er nog geen gebruik heb van gemaakt, zoals nazorg garantie, en personeel deze zijn moeilijk te beoordelen, mvg guido
Pluspunten
Er was bij ons na de snelle levering ontdekt dat de mat niet helemaal goed was afgesneden. Maar snel en correct opgelost door jullie firma. Goede kwaliteit mooie kleur van de deurmat.
VerbeterpuntenIetsje goedkoper - maar kweet niet of dat zou kunnen
Pluspunten
Snelle levering, maar 1 artikel ontbrak. Dit is keurig nageleverd.
VerbeterpuntenZending werd afgeleverd op ander adres en was moeilijk, pas 4 dagen later, te verkrijgen. Aflevering in de buurt is niet altijd wenselijk.
Pluspunten
snelle zoekfunctie via internet
Duidelijk maken aan de hand van foto's met of zonder rand aan de deurmat
Industrieweg 14
5753 PC Deurne
Deurmatshop - Voor al jouw deurmatten!