Pluspunten
Snelle correctie van verkeerd doorgegeven bestelling.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Duidelijke meldingen over levering ........ én op tijd.
VerbeterpuntenOnduidelijke betalingsmogelijkheid. Liever direct met IDEAL betalen, zonder tussenschakel!
Pluspunten
Geheel naar wens van klant gehandeld .
Pluspunten
mooie en goede deurmat
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Prima kwaliteit en correcte levering.
Pluspunten
Uitstekende communicatie door Sofie. Personeel dat maten op maat snijdt op dit moment ronduit slecht (vakantiekrachten?).
VerbeterpuntenMat van 100 x 100 bleek scheef. Opnieuw geleverd (keurig) maar nu 10 centimeter te lang. Niet iedereen heeft een stanleymes enzo in huis... Matten op de centimeter gekocht moeten gewoon kloppen. Vind ik dan ;)
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en zeer goede service.
VerbeterpuntenVerzending via Track&Trace, en vermelden in e-mail.
Pluspunten
Goede website, gemakkelijk te bestellen en betalen, snel geleverd, prima product.
Slecht bereikbaar, en men weet zelf niet eens wanneer de goederen worden afgeleverd! Men zei tegen mij dat het niet lukte om de bestelling te leveren en dat dit pas op maandag zou zijn, en ik kreeg diezelfde dag nog de bestelling. Logistiek klopt het dus niet. Ik koop hier nooit meer!
Hoi Dennis, Bedankt voor je reactie! Wij zijn tijdens kantooruren altijd per e-mail te bereiken u ontvangt dan direct reactie. Wij zijn bezig om een track en trace te installeren, echter versturen wij vanuit diverse magazijnen uit de Benelux wat dit niet vereenvoudigd. Ook was uw mat op maat niet direct in het systeem gezet in het magazijn en gingen wij ervan uit dat deze nog geproduceerd moest worden. Vandaar dat wij u nog geen leverdatum konden doorgeven. Hopelijk is de mat wel naar wen
Pluspunten
Afspraken correct nagekomen
Pluspunten
toen ik nog niet doorhad hoe ik een niet-standaard maat kon invullen op jullie site, stuurde ik de vraag per mail, onmiddellijk kreeg ik een persoonlijke mail terug met daarin de uitleg. Dat vond ik heel positief, verder is jullie website duidelijk en overzichtelijk. Jullie bezorging is vlot en praktisch.
Pluspunten
Levering flexibel, kwaliteit is dik in orde
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenSnellere levering, 1 week is beetje uit de tijd.
Pluspunten
Duidelijke site, snel
Pluspunten
mooie site goede prijs
VerbeterpuntenNadat ik een mailtje had verstuurd, met: ik weet niet wie van ons de schuldige is of bij wie de fout van de verkeerde kleur is (het moest zwart zijn en niet blauw) Kreeg ik de mail terug met het is uw fout! dat klopt niet want: Het computerprogramma is ook een partij hierin. Een computer is namelijk niet foutloos. tip: wijs in twijfel geval niet.
Pluspunten
Keurig en snelle afhandeling, werkt eenvoudig en simpel zodat iedereen het snapt.
VerbeterpuntenDe doorverbinding met de betaling lukte niet via ideal, maar dat kan ook aan de iPad liggen.
De geur van de rubber matten is zééééér vies en irritant! Wanneer ik dit had geweten had ik de matten niet aangeschaft. Verder een pluim voor uw firma en medewerkers betreft de afhandeling.
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven. Ik ben erg tevreden met de mat die ik besteld heb.
Pluspunten
correct en snel....!
Verbeterpuntenkan geen verbeterpunten bedenken..
Industrieweg 14
5753 PC Deurne
Deurmatshop - Voor al jouw deurmatten!